Royal Canin Hairball Care - Szószos nedves táp felnőtt macskák részére a szőrlabdák könnyebb eltávozásáért

A Royal Canin Hariball Care egy teljesértékű és kiegyensúlyozott nedvestáp, felnőtt macskáknak a szőrlabdaképződés csökkentésének érdekében. Serkenti a bélmozgást ezáltal a lenyelt szőrszálak természetes úton választódnak ki.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Hariball Care bizonyított eredményekkel rendelkezik. A Royal Canin belső tanulmánya kimutatta, hogy a táp a Hairball Care nedves receptúrával történő etetéstől számítva mindössze 14 nap alatt csökkentette a szőrlabdaképződést a vizsgálatban résztvevő macskáknál.

Macskája étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskája által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki

A macskák napjuk nagy részét szőrzetük tisztogatásának szentelik, ezért nagy mennyiségű szőrt nyelhetnek le. Az ily módon lenyelt szőrszálak szőrlabdát képezve felhalmozódhatnak az emésztőrendszerben, amelyeket az állat vagy visszaöklendez, vagy a széklettel üríti ki. Egyes macskáknál a felhalmozódott szőrszálak kellemetlenségekhez és súlyosabb problémákhoz vezethetnek.

A ROYAL CANIN® Hairball Care gravy táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten a szőrlabdaképződés csökkentésére tervezték.

Ez a táp úgy van összeállítva, hogy segítsen serkenteni a bélmozgást a lenyelt szőrszálak természetes úton történő kiválasztása érdekében.

A ROYAL CANIN® Hairball Care jelly kivitelben, illetve száraz tápként is kapható. A nedves és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését.

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantáljuk. Ha macskája a ROYAL CANIN® Hairball Care gravy nedves eledelt fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: hús és állati származékok, hal és halszármazékok, növényi fehérjekivonatok, gabonafélék, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, élesztők.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 40 NE, Vas (3b103): 3 mg, Jód (3b202): 0,32 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,6 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 10 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 11,0 % 
  • Zsírtartalom 2,7 % 
  • Nyershamu 1,8 % 
  • Nedvesség 81,1 % 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13