Szószos macskaeledelek

Az ínycsiklandóan ízletes, szószos macskaeledelek kimondottan nagy népszerűségnek örvendő nedvestápok, mivel rendkívül sokféle ízváltozatban kaphatók, többféle csomagolásban, pl.

és praktikus kiszerelésekben (pl. multipack) érhetők el, na és persze a cicák is imádják őket. A szószos macskaeledelek egyik előnye a száraz macskatápokkal szemben, hogy jelentős mennyiségű folyadékhoz is jut belőlük a cica, ami a „rossz ivónak” számító macskák esetében egy igen fontos szempont.

A szószos macskaeleségek között a száraz tápokhoz hasonlóan találhatók kölyökmacskáknak, növendékeknek, felnőtt állatoknak és idősebb cicáknak megfelelő változatok is. Természetesen a gyártók az érzékeny emésztő-szervrendszerű és az allergiákra, illetve egyes macskabetegségekre hajlamos cicákra is gondolnak, így kifejezetten a számukra gyártott szószos macskatápok is elérhetők a kínálatunkban.

Abban az esetben, ha egy új szószos macskatápot próbálsz ki, akkor kezdetben csak kevesebbet vásárolj belőle, így letesztelheted, hogy az új eleség elnyeri-e a cicád tetszését. Ha ízlik a kedvencednek az új szószos táp, akkor később nagyobb mennyiségben érdemes megvásárolnod kedvező áron az interneten, mivel így időt és pénzt is megtakaríthatsz. Illetve így mindig lesz otthon kéznél a négylábú doromboló barátod kedvencéből :)

Utoljára módosítva: 2024.02.13