FitActive Cat Junior Beef & Lamb with Apple

1 vélemény alapján

FitActive Cat Junior Beef & Lamb with Apple

579Ft
Betöltés alatt...
A kölyökmacskák számára elengedhetetlen, hogy egészséges, vitamindús, értékes tápanyagokban gazdag élelemhez jussanak nap, mint nap. A FitActive Cat Junior Lamb & Beef with Apple komplex összetevői révén maximálisan biztosítja a fiatal állat fejlődéshez szükséges táplálékot. 

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A marha- és bárány hús kiválóan alkalmas az állat izomtömegének növelésére, az alma pedig számos ásványi anyag, vitamin és rost forrása. 

A 32%-os hústartalmú FitActive Cat Junior Lamb & Beef with Apple eledel ízletes, kellemes illatú, minden kismacska örömmel fogyasztja. Az eredmény pedig csillogó szőrzet, erős izomzat és egy hálás szempár.

TIPP: Ajánljuk FitActive Fit-a-Complex vitaminnal kombinálva, a fokozottabb hatás érdekében, a kismacskák immunrendszerének megerősítéséért.

Összetevők: Hús és állati származékok (vegyes 24%, bárány 4% marhahús 4%), gyümölcsök (alma 4%), teljes kiőrlésű gabona, ásványi anyagok.

Analitikai elemzés: fehérje 7,5%, olaj és zsír 4,5%, nyers hamu 2,5%, nyers rost 0,3%

Nedvességtartalom: 80%

Hozzáadott anyagok (kilogrammonként): A-vitamin 3000 NE D3-vitamin 150 NE, E-vitamin 20 mg, cink 10 mg, mangán 2,5 mg, taurin 220 mg 

A termék 415 grammos, konzerves kiszerelésben vásárolható meg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#253489)  -  2023. 08. 05. 08:37

    Nem ez lett a kedvenc de azért eszi, :)lehet hogy hamar telíti a pocakját mert egyszerre elég keveset eszik belőle, Vissza jár.

Utoljára módosítva: 2024.02.13