Royal Canin Kitten Gravy - Kölyök macska szószos nedves táp

A Royal Canin Kitten Gravy egy kölyökmacskáknak szánt nedvestáp, szószban 12 hónapos korig. Olyan tápanyagokat tartalmaz, mint a C- és E-vitamin a kölyökmacska egészséges immunrendszerének fejlődéséhez. Ez az egyedi étrend optimális méretű, állagú és ízű nedves falatokat kínál szószban a növekedésben lévő kölyökmacskák számára. Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, amely támogatja az agy fejlődését és az egészséges látás kialakulását.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Kitten Gravy - Kölyök macska szószos nedves tápRoyal Canin Kitten Gravy - Kölyök macska szószos nedves tápRoyal Canin Kitten Gravy - Kölyök macska szószos nedves táp

Royal Canin Kitten Gravy főbb jellemzői:

  • Puha textúra a tejfogakhoz, amely megfelel a kölyökmacskák tejfogának: Optimális méretű darabok, állag és íz a növekedésben lévő kölyökmacskák számára.
  • Erős immunrendszer: Támogatja a kölyökmacska egészséges immunrendszerének fejlődését a tudományosan bizonyított komplexszel, E- és C-vitaminnal.
  • Az agy fejlődése: Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, mely támogatja a kölyökmacska agyának fejlődését és elősegíti az egészséges látást.
  • Mikrobiom támogatása: Jótékony hatású prebiotikumok (MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációja

Amikor kölyökmacskád körülbelül 4 hónapos, növekedési üteme lelassulhat, de aktivitási szintje egyre nagyobb és nagyobb! Ez olyan időszak, amikor a kölyökmacskádnak megfelelő tápanyagokra van szüksége a csontok, izmok, szervek, immun- és idegrendszer fejlődésének támogatásához. Hamarosan a kölyökmacskának 30 felnőtt, maradó foga lesz.

tápot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy támogassa a kölyökmacskák tápanyagszükségletét növekedésük megerősödési szakaszában. Ez az összetétel a 4-12 hónapos korú kölyökmacskák számára felel meg, mivel ekkor jelentős fizikai és viselkedésbeli változások időszakán mennek keresztül.

Ez az egyedi étrend optimális méretű, állagú és ízű nedves falatokat kínál szószban a növekedésben lévő kölyökmacskák számára.

Olyan tápanyagokat is tartalmaz, mint a C- és E-vitamin a kölyökmacska egészséges immunrendszerének fejlődéséhez. Ezek az antioxidánsok bizonyítottan serkentik az ellenanyagok szintjének fokozottabb és gyorsabb emelkedését az oltást követően.

Továbbá Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, amely támogatja az agy fejlődését és az egészséges látás kialakulását.

A jótékony hatású prebiotikumok (MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.

A tápot úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a legigényesebb macskák ízlelését. Ez a nedves táp kölyökmacskája számára pozitív érzékszervi tapasztalatot biztosít, támogatja az egészséges mértékű hidratáltságot, és tökéletes a ROYAL CANIN® Kitten száraz tápszemcséivel való vegyes etetéshez.

Tudtad, hogy a kölyökmacskák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? Mire kölyökmacskád eléri a 12 hónapos kort, olyan étrendre van szüksége, amely egyedileg igazított, hogy megfeleljen a felnőtt macska tápanyagszükségleteinek. Ebben a szakaszban át lehet térni a ROYAL CANIN® felnőtt macskák számára kifejlesztett étrendjeire, amelyek kaphatók száraz tápként vagy nedves szószos (pecsenyelében), zselés (kocsonyában) vagy pépes formában is elérhetők.

A Royal Caninnél elkötelezettek egy jobb világ megteremtése iránt a macskák és a kutyák számára. Több mint 50 éve dolgoznak szoros együttműködésben tenyésztőkkel, állatorvosokkal és kisállatszakértőkkel, megosztva egymással a szakmai tudást és a tudományos kutatásokat, hogy megteremtsék az egyedi, precíz, tápanyagokkal kapcsolatos megoldásokhoz való elkötelezett hozzáállást.

Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét. Amikor kölyökmacskád ROYAL CANIN® Kitten in Gravy tápot eszik, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: Hús és állati melléktermékek, növényi eredetű fehérjekivonatok, gabonafélék, növényi eredetű melléktermékek, ásványi anyagok, olajok és zsírok, élesztő.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 220 NE, Vas (3b103): 4 mg, Jód (3b202): 0,4 mg, Réz (3b405, 3b406): 3,1 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1,1 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 11 mg.

Átlagos beltartalom:

  • Nedvesség 78,2%
  • Fehérje 12%
  • Zsírtartalom 4%
  • Nyersrost 0,7%
  • Nyershamu 1,7%
  • NFE 3,4%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13