1 vélemény alapján

Felix Sensations Jellies alutasakos macskaeledel – Vegyes válogatás aszpikban – Multipack

Felix Sensations Jellies minőségi összetevők felhasználásával készült, ízletes és ellenállhatatlan alutasakos multipack (12 x 85 g) macskaeledel. Étvágygerjesztő látványával, fenséges illatával és ellenállhatatlan ízével elbűvöli cicád minden érzékszervét. Mindegyik eledel puha falatkákat tartalmaz ízletes és zamatos aszpikban a nagyszerű ízélményért. Hozzájárulnak macskád energiájának fenntartásához és a következő csintalansághoz!

Vegyes válogatás, több különféle ízváltozatban: pulykás és spenótos, bárányos és vadas, makrélás és paradicsomos, heringes és garnélás.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Felix macskaeledelek

Felix Sensations Jellies minőségi összetevők felhasználásával készül, ízletes és ellenállhatatlan eledel.

Összetétel

  • Pulykával, spenótos aszpikban: hús és állati származékok* (14%, melyből pulyka 4%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok, ásványi anyagok, zöldségek (0,3% dehidratált spenót, egyenértékű 4% spenóttal az aszpikban), különféle cukrok, *falatok: 44% hús és állati származék
  • Báránnyal, vaddal ízesített aszpikban: hús és állati származékok* (14%, melyből bárány 4%, vad 1%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok, ásványi anyagok, különféle cukrok, *falatok: 44% hús és állati származék
  • Makrélával, paradicsomos aszpikban: hús és állati származékok* (12%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (makréla 4%), zöldségek (0,9% dehidratált paradicsom, egyenértékű 11% paradicsommal az aszpikban), ásványi anyagok, különféle cukrok,  *falatok: 40% hús és állati származék.
  • Heringgel, garnélarákkal ízesített aszpikban:, hús és állati származékok* (12%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (hering 4%), puhatestűek és rákfélék (garnélarák 1%), ásványi anyagok, különféle cukrok, *falatok: 40% hús és állati származék

Analitikai összetevők Nedvességtartalom: 82%, Fehérje: 11,5%, Zsírtartalom: 2,5%, Nyershamu: 2,5%, Nyersrost: 0,05%, Omega-6 zsírsavak: 0,4%

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok

  • NE/kg: Vit A: 655; Vit D3: 100; Vit E: 15.
  • mg/kg: Vas(II)-szulfát monohidrát (Fe: 7,6); Vízmentes kalcium-jodát (I: 0,19); Réz(II)-szulfát pentahidrát (Cu: 0,66); Mangán-szulfát monohidrát (Mn: 1,5); Cink-szulfát monohidrát (Zn: 13); Taurin: 413; Aromák.

Technológiai adalékanyagok:

mg/kg: Kassziagumi: 2700.

Etetési útmutató:

Az átlagos súlyú (4 kg) felnőtt macska napi adagja 4 tasak, legalább 2 külön étkezésre elosztva.
Az etetési útmutatóban szereplő mennyiségek mérsékelt aktivitású macskák igényeinek felelnek meg, normál környezeti hőmérséklet mellett. Eltérő egyedi igények esetén módosítsd az etetési mennyiséget annak érdekében, hogy macskád megőrizze egészséges testsúlyát.

Tálald szobahőmérsékleten. Mindig tegyél friss, tiszta vizet az eledel mellé!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#26685D)  -  2023. 10. 11. 18:44

    A félix azon kevés nedves eledelek egyike, amelyet soha sem unnak meg a cicáink. Figyelünk arra, hogy ha egyik étkezésre ezt kapják, a másik étkezésre magasabb hús-, és kisebb foszfor tartalmú legyen (pl. Poésie). De számukra a félix a top 1.

Utoljára módosítva: 2024.02.13