Gyógyhatású készítmények kutyáknak

A kutyák számára készített gyógyhatású készítmények számos különféle probléma megoldására, kezelésére szolgálnak, emellett olyan típusúak is vannak közöttük, amelyek immunerősítő hatásúak, illetve táplálékkiegészítőként adhatók preventív jelleggel, valamint idősebb korban:

  • A senior kutyák számára készült táplálékkiegészítő tabletták elsősorban azokat a tápanyagokat tartalmazzák optimális arányban, amelyek az idősebb korú állatok egészségének megőrzéséhez szükségesek.
  • Az immunmoduláló készítmények a daganatos betegségekben szenvedő állatok számára nyújthatnak némi segítséget.
  • A speciális összetételű, ásványi anyagokat tartalmazó paszták révén hatékonyan kezelhető pl. a krónikus hasmenés.
  • A krónikus gyulladások kezelésére szolgáló tabletták a legtöbb krónikus gyulladás (májgyulladás, hasnyálmirigy gyulladás, dermatitis, ízületi gyulladások) esetén alkalmazhatók.

A fentiek mellett kaphatók még viselkedés javító termékek, toalettre szoktató készítmények, csonterősítő tabletták, immunerősítő és roboráló hatású cseppek és számos egyéb termék is.

Kis kedvenced érdekében kérjük, hogy bármely gyógyhatású készítmény beszerzése és alkalmazása előtt mindenféleképpen konzultálj egy tapasztalt állatorvossal is. A megfelelő kezelés és az alkalmazandó készítmények kiválasztása mindig az állatorvos kompetenciájába tartozik.

Utoljára módosítva: 2024.02.13