Lazacolajok

Az állateleség gyártók által előállított prémium minőségű lazaolajok olyan macskák és kutyák számára készített táplálékkiegészítők, amelyek előssorban a bőr és a szőrzet egészségének megőrzésére szolgálnak, de számos egyéb jótékony hatással is jár a rendszeres alkalmazásuk. A lazacolaj rendkívül gazdag természetes erdetű omega-3 zsírsavban (EPA & HDA), de omega-6 zsírsavat is optimális mennyiségben tartalmaz. Amellett, hogy egészségessé teszi a kedvenced bőrét, ragyogó szépségű lesz tőle a bundája is.

A lazacolaj jelentős mértékű immunerősítő hatással is bír, így jóval ellenállóbb lesz a cicád, vagy kutyusod szervezete a különféle fertőzésekkel, kórokozókkal szemben. A lazacolaj alkalmazását az állatorvosok például étvágytalanság, fokozott vedlés, fénytelen szőrzet, bőrirritáció, valamint a karidovaszkuláris problémák megelőzésére is ajánlják. Az optimális hatás elérése érdekében érdemes hosszú távon alkalmazni. Ha így teszel, akkor kedvenced mindig energikus, jó kedélyű lesz és inkább elkerülik a szív- és érrendszeri problémák.

A lazacolj használatánál rendkívül fontos, hogy pontosan tarsd be a termék használati utasításában leírtakat és tartózkodj a túladagolásától, mivel az nem kívánatos hatásokat eredményezhet.