MP Labo Ultradiar hasmenés és emésztési zavarok támogatására kutyáknak és macskáknak

Támogatja a laza vagy folyékony széklet megkötését, fenntartva a bélflóra egyensúlyát. Komplex, természetes összetevőket tartalmazó készítmény. Az áfonyapor, karobpor, montmorillonit és növényi szén kombinációja jelentős gáz-, folyadék- és toxinmegkötő kapacitással rendelkezik. Lehetővé teszi a védőfilm-képződést a bélnyálkahártyán. A tindallizált baktériumok hatásukat hosszú távon, stabilan megőrzik.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetétel/kapszula: áfonyapor, karobpor, sörélesztő, növényi szén, magnézium-sztearát, maltodextrin, tindallizált  Lactobacillus-fermentumok.

Technológiai adalékanyagok: montmorillonit-illit 202 020 mg/kg,hidroxipropil-metil cellulóz (növényi eredetű kapszula): 158 249 mg/kg, szilikagél 3451 mg/kg

Beltartalom/kapszula: nyersfehérje: 8,7%, nyersrost: 12,0%, nyerszsír: 0,4%, nyershamu: 20,7%, amelyből hidrogénkloridban oldhatatlan: 2,0%

Felhasználási javaslat

  • Macska: 1 kapszula naponta
  • Kutya: 1-2 kapszula naponta / 10 testtömeg kg

Etetéskor kell egészben lenyelni vagy a kapszula tartalmát az eleségre szórni. Kövesse állatorvosa utasításait!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13