Lovasok, figyelem! Új, ízletes és szuperegészséges eQuiSnack lókekszek az Okosgazdi kínálatában

Gazdiknak létrehozott webáruházként igyekszünk mindig odafigyelni a beérkező kérésekre és igényekre, így az utóbbi időben egyebek közt jelentősen kibővítettük lovas kínálatunkat, hogy a lótartó gazdiknak is bőven legyen miből válogatni nálunk. Örömmel mutatjuk be egyik legújabb Guidolin Gianni termékcsaládunkat, így a ropogós, szuperegészséges Guidolin eQuiSnack kézműves lókekszeket, a Guidolin eQuiBar újgenerációs étrendkiegészítő táplálékrudakat, valamint a Guidolin Wafer Snack ínyenckockát.

Guidolin lócsemegék

Hogy mitől mások ezek, mint a többi, ismert lócsemege? Például a Guidolin kézműves kekszek 100%-ban természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas, minőségi összetevőkből készülnek a legkiválóbb minőségű olasz alapanyagok felhasználásával, hogy kompromisszumok nélkül jutalmazhasd, kényeztethesd lovad - a minőség garantált.

Alábbi cikkünkben részletesebben is bemutatjuk ezeket a csoda kekszeket, a funkcionális táplálékrudakat, valamint az ínyenckockát, illetve kitérünk arra is, miért tartjuk fontosnak a lovak jutalmazását és az e célból készült csemegéket.

Friend 1024x683


Guidolin eQuiSnack ropogós lókekszek kézzel készített tésztából

A Guidolin eQuiSnack lovaknak szánt kézműves keksz jutalomfalatok 100%-ban természetes termékek, amelyek emberi fogyasztásra szánt (Human Grade) összetevőkből készülnek. A kézzel gyúrt, gondosan sütött, ropogós lókekszek elkészítéséhez csak és kizárólag minőségi olasz alapanyagokat használnak fel. Gabonapelyhekkel, valódi gyümölcs- és zöldségdarabokkal, fokhagymával és lenmaggal készülnek, és természetesen hozzáadott zabot, cukrot vagy mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. A termékek praktikus, zárható dobozban kaphatóak, így a rágcsálnivalók nem csupán sokáig frissek és ropogósak maradnak, de az adagolást is nagyon egyszerűvé teszik.

Kiegészítő eledelként, jutalomfalatként és tréning snackként egyaránt tökéletesen megállják a helyüket.

Az alábbi ízekben vásárolhatod meg:

guimela


Guidolin eQuiBar funkcionális rudak

Az eQuiBar, a Guidolin újgenerációs, gyógynövényes termékcsaládja, amelynek célja a lovak jólétének és egészségének hathatós támogatása. Ezen speciális, kifejezetten a lovak szükségletei és jellemzői szerinti "funkcionális" nassolnivalók növényi összetevők és teljesen természetes növényi anyagok felhasználásával készültek, amelyek hatékony terápiás kezelést nyújthatnak a lovak betegségeiben.

Termékváltozatok:

  • az eQuiBar Mobility egy teljesen természetes táplálékrúd a ló izomzatának és ízületeinek támogatásához,
  • az eQuiBar Hemofluid egy teljesen természetes táplálékrúd a ló mikrokeringésének támogatására,
  • az eQuiBar Adaptive egy természetes táplálékrúd lovak számára, amely segíti a koncentrációt és oldja a stresszt.

FBeIN 17 11


Guidolin Wafer Snack - Ínyenckocka lovaknak

A Guidolin eQuiSnack Wafer Snack ínyenckocka, lócsemege az olasz cég egyik legrégibb és legnépszerűbb terméke. 100%-ban természetes alapanyagokból készült, tartósítószer- és színezékmentes finomság lovunknak. Kizárólag kiváló minőségű lótakarmányt tartalmaz, pl. illatos, hosszú szálú lucernafüvet és különböző gőzben főtt gabonapelyheket. Praktikus, 2500 grammos zárható vödrös kiszerelésben kapható.

Wafer snack ingredienti


Miért jó, ha jutalomfalatot adunk a lónak?

A különböző ízletes csemegék, jutalomfalatok adása a lovunknak számos pozitív hatással járhat:

  • Erősíti a kapcsolatot: az ízletes nassolnivalók adása lehetőséget nyújt a ló és lovas közti kötődés erősítésére, elősegítve a pozitív interakciót, kellemes tapasztalatokat. Lovunk jobban kötődik hozzánk, ha kapcsolatot építünk vele az etetés során.
  • Jutalom és megerősítés: a lócsemegék hatékony eszközök lehetnek a lovunktól elvárt viselkedés tanítása során. Pozitív megerősítésként használhatók a kívánt viselkedés ösztönzésére.
  • Motiváció: A jutalomfalatok motivációt adhatnak a lovunknak az edzés során, elősegíthetik a ló együttműködését különösen olyan tevékenységek esetén, amelyek nehezebbek vagy kevésbé kedvesek a számára.
  • Időtöltés és szórakozás: a különböző csemegék adása nem csak hasznos, de szórakoztató is lehet a lovunknak. Különféle jutalomfalatokkal kísérletezhetünk, hogy felfedezzük, melyiket szereti a legjobban. A lovak meglepően játékos állatok, a jutalomfalatokat akár kifejezetten a részükre készült jutifalat adagoló játékokba is tölthetjük, vagy kreatívan elrejthetjük. A különböző logikai játékok, feladatok hosszabb távon lekötik a lovat, és igénylik is a szellemi kihívást.
  • Kéz- és testbeszéd kialakítása: a különböző ínyencségeket használhatjuk kéz- és testbeszéd kialakítására is, melyek segítségével lovunk a jutalomfalatokhoz kapcsolódóan megtanulhatja az adott jelzéseket vagy parancsokat.

Fontos azonban, hogy mindig mértékkel adjunk jutalomfalatokat, így tudjuk elkerülni a túlzott etetést vagy a káros egészségügyi hatásokat. Mindig válasszunk egészséges és biztonságos falatokat, amelyek megfelelnek a lovunk étrendjének.

Oszd meg a véleményed!


Hozzászólások 

Utoljára módosítva: 2024.02.13