Guidolin eQuiBar Adaptive koncentrációt fokozó és stresszoldó táplálékrúd lovaknak

7 690 3 076 Ft-tól
A Guidolin eQuiBar Adaptive egy gyógynövényekből összeállított, rúd alakú táplálékkiegészítő, amely segítheti a lovat szorongásos, stresszes és nyugtalan helyzetekben, valamint javíthatja a koncentrációs és figyelem szintjét. Teljesen természetes, növényi összetételének köszönhetően az eQuiBar Adaptive gyomor- és bélrendszeri rendellenességek esetén is jó eredményekkel használható.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Guidolin lócsemegék és táplálékkiegeszítők

Guidolin eQuiSnack ropogós kekszek, Waffer Snack ínyenckockák és eQuiBar funkcionális rudak az olasz Padova melletti neves Guidolin Gianni Group-tól.

Guidolin Gianni

Guidolin eQuiSnack ropogós kekszek és Waffer Snack lovaknak

A Guidolin eQuiSnack lovaknak szánt keksz jutalomfalatok 100%-ban természetes termékek, amelyek emberi fogyasztásra alkalmas (Human Grade) összetevőkből készülnek. A kézzel készített, gondosan sütött, ropogós lovas kekszek elkészítéséhez csak és kizárólag minőségi olasz alapanyagokat használnak fel. Gabonapelyhekkel, valódi gyümölcs- és zöldségdarabokkal, fokhagymával és lenmaggal készülnek. A Waffer Snack lócsemege kocka pedig az egyik legrégibb és legnépszerűbb terméke az olasz cégnek. Mindezek kényelmes, zárható dobozban érkeznek, így a rágcsálnivalók frissek és ropogósak maradnak, és a tálalást is nagyon egyszerűvé teszik.

Guidolin eQuiSnack - Keksz lovaknak

Guidolin eQuiSnack változatok és ízvariánsok:


Guidolin eQuiBar funkcionális rudak

Ajánljuk még figyelmedbe a Guidolin legújabb, egyben leginnovatívabb termékcsaládját, az eQuiBar funkcionális rudakat, amelyek jutalomfalatok és táplálékkiegészítők is egyben, és számos lovakat érintő egészségyügyi probléma esetén hathatós támogatást nyújtanak:

 • az eQuiBar Mobility egy teljesen természetes táplálékrúd a ló izomzatának és ízületeinek támogatásához,
 • az eQuiBar Hermofluid egy teljesen természetes táplálékrúd a ló mikrokeringésének támogatására,
 • az eQuiBar Adaptive egy természetes táplálékrúd lovak számára, amely segíti a koncentrációt és oldja a stresszt.

Guidolin Gianni funkcionális rudak

Részletes termékinformációk

Az eQuiBar a Guidolin újgenerációs termékcsaládja, amelynek célja a lovak jólétének és egészségének hathatós támogatása. Ezen speciális, kifejezetten a lovak szükségletei és jellemzői szerinti "funkcionális" nassolnivalók növényi összetevők és teljesen természetes növényi anyagok felhasználásával készültek, amelyek hatékony terápiás kezelést nyújthatnak a lovak betegségeiben.


Milyen jellegű termék az eQuiBar Adaptive?

A ló történetileg egy zsákmányállatnak tekinthető, amely evolúciósan arra késztette, hogy különös érzékenységet és bizonyos körültekintést fejlesszen ki mindennel szemben, ami körülveszi. Továbbá megnyugvást talál a rutinokban, és bármilyen változás a mindennapi jól megszokott tevékenységében, edzésben vagy környezetében, így például egy állatorvosi látogatás vagy akár csak egy új zaj is komoly stresszhelyzetet válthat ki nála. A tartós és túlzott stressz veszélyeztetheti a ló egészségét (beleértve a fizikait is) és ennek következtében a teljesítményét is.

Az eQuiBar Adaptive kiegyensúlyozott és teljesen természetes formulája hozzájárul a ló normál nyugalmához, csökkenti az általános stresszt a nagyobb koncentráció és figyelem javára. Alapvetően: kevesebb stressz, több koncentráció.

Három kulcsfontosságú összetevőt tartalmaz: golgotavirág, komlónövény és Ashwagandha. A golgotavirág és komló stresszoldó hatását az Ashwagandha adaptogén tulajdonsága erősíti, amely képes előmozdítani azokat a természetes alkalmazkodási mechanizmusokat, amelyeket a szervezet egy potenciálisan stresszes változásra vagy helyzetre reagálva aktivál.

Az eQuiBar Adaptive kifejezetten ajánlott stresszes, szorongó, hiperaktív, izgatott vagy nyugtalan lovaknak, olyan lovak számára, amelyeknek vissza kell nyerniük rendes nyugalmukat és koncentrációjukat. Természetes összetételének köszönhetően gyomor-és bélrendszeri rendellenességek esetén is jó hatásfokkal alkalmazható.

Guidolin eQuiBar Adaptive koncentrációt fokozó és stresszoldó táplálékrúd lovaknak

Alapos vizsgálatok igazolták az eQuiBar Adaptive hatásosságát

Az eQuiBar Adaptive-et különböző fajtájú, természetű és korú lovakon tesztelték, amelyek között voltak versenylovak is. Íme néhány a kapott eredmények közül:

 • Kezelhetetlen temperamentumú lovak, nehéz versenyre vinni. Az eQuiBar Adaptive használata után együttműködőbbnek és koncentráltabbnak bizonyultak, így újra lehetett versenyezni.
 • Azok a lovak, amelyek komoly idegesség jeleit mutatták eQuiBar Adaptive etetését követően idegességük csökkent.
 • Az elvégzett tesztek során az eQuiBar Adaptive olyan kiegészítő takarmánynak bizonyult, amely olyan lovak esetében is alkalmazható, akiknél az idegesség, fájdalom, étvágytalanság és/vagy súlycsökkenés mellett gyakran jelennek meg gyomorpanaszok vagy gyomorpanaszok. Ezeknél ez utóbbi tünetek is enyhültek.
 • Az eQuiBar Adaptive használatával a pónik is együttműködőbbnek és koncentráltabbnak bizonyultak, mind a gyakorlati pályán, mind a versenyeken.

Etetési javaslat:

 • Napi 1 rúd / ló vagy póni
 • Mindig biztosíts sok friss vizet lovadnak.
 • Javasoljuk, hogy mindig tartsd be állatorvosod tanácsait lovad etetésével kapcsolatban.

Összetétel: gyógynövénykeverék 47% (Passiflora incarnata, Humulus lupulus, Withania somnifera), 0-ás típusú búzaliszt, fioretto kukoricaliszt, növényi olajok és zsírok

Analitikai összetétel:

 • Nyersfehérje 13,80%
 • Nyers olajok és zsírok 2,30%
 • Nyers rostok 5,70%
 • Nyers hamu 11,60%

Tudtad, hogy?

 • A nyers fehérjék a szervezet építőkövei, szövetek és izmok építésére szolgálnak.
 • A nyers zsírok energiaforrást biztosanak, és arányosnak kell lenniük az állatok napi energiaszükségletével.
 • A nyersrost (vagy nyers cellulóz) elengedhetetlen a lovak számára, mivel elősegíti a rágást, ezáltal az emésztést és a bélmozgást.
 • A nyers hamu pedig azok a szervetlen komponensek, pl. az élelmiszerek összetevőiben található ásványi anyagok, amelyek, ha elégetjük az élelmiszert, akkor nyers hamuként megmaradnának (míg a szerves komponens teljesen elégne, például kalcium, foszfor, magnézium). Általában minél alacsonyabb ez az érték annál jobb minőségű, annál természetesebb eledelről beszélhetünk.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13