Guidolin eQuiBar Mobility táplálékrúd a ló izomzatának és ízületeinek támogatásáért

7 690 3 076 Ft-tól
Az Guidolini eQuiBar Mobility egy teljesen természetes táplálékrúd a ló izomzatának és ízületeinek támogatásáért. Kiegészítő lótakarmány funkcionális táplálékrúd formájában, hatékony gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bíró gyógynövényekkel. Az eQuiBar Mobility megalkotásával a fő cél az volt, hogy rendszeres etetésével segítse az ízületek és az izmok egészségének megőrzését, továbbá izomgyulladás és fájdalom esetén egyben gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatást is kifejtsen. Tehát használata különösen javasolt olyan lovak esetén, amelyek hajlamosak arthrosisra, stressz okozta ízületi gyulladásra, fáradtságra és izomfájdalomra. Egészséges lovaknál intenzív edzés után segíti az izmok gyors regenerációját. Praktikus, zárható dobozokban kerül forgalomba a minőség megőrzése és a kényelmes tálalás céljából. Vanília ízű, amit a lovak kifejezetten szeretnek. Doppingmentes termék.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Guidolin lócsemegék és táplálékkiegeszítők

Guidolin eQuiSnack ropogós kekszek, Waffer Snack ínyenckockák és eQuiBar funkcionális rudak az olasz Padova melletti neves Guidolin Gianni Group-tól.

Guidolin Gianni

Guidolin eQuiSnack ropogós kekszek és Waffer Snack lovaknak

A Guidolin eQuiSnack lovaknak szánt keksz jutalomfalatok 100%-ban természetes termékek, amelyek emberi fogyasztásra alkalmas (Human Grade) összetevőkből készülnek. A kézzel készített, gondosan sütött, ropogós lovas kekszek elkészítéséhez csak és kizárólag minőségi olasz alapanyagokat használnak fel. Gabonapelyhekkel, valódi gyümölcs- és zöldségdarabokkal, fokhagymával és lenmaggal készülnek. A Waffer Snack lócsemege kocka pedig az egyik legrégibb és legnépszerűbb terméke az olasz cégnek. Mindezek kényelmes, zárható dobozban érkeznek, így a rágcsálnivalók frissek és ropogósak maradnak, és a tálalást is nagyon egyszerűvé teszik.

Guidolin eQuiSnack - Keksz lovaknak

Guidolin eQuiSnack változatok és ízvariánsok:


Guidolin eQuiBar funkcionális rudak

Ajánljuk még figyelmedbe a Guidolin legújabb, egyben leginnovatívabb termékcsaládját, az eQuiBar funkcionális rudakat, amelyek jutalomfalatok és táplálékkiegészítők is egyben, és számos lovakat érintő egészségyügyi probléma esetén hathatós támogatást nyújtanak:

 • az eQuiBar Mobility egy teljesen természetes táplálékrúd a ló izomzatának és ízületeinek támogatásához,
 • az eQuiBar Hermofluid egy teljesen természetes táplálékrúd a ló mikrokeringésének támogatására,
 • az eQuiBar Adaptive egy természetes táplálékrúd lovak számára, amely segíti a koncentrációt és oldja a stresszt.

Guidolin Gianni funkcionális rudak

Részletes termékinformációk

Az eQuiBar a Guidolin újgenerációs termékcsaládja, amelynek célja a lovak jólétének és egészségének hathatós támogatása. Ezen speciális, kifejezetten a lovak szükségletei és jellemzői szerinti "funkcionális" nassolnivalók növényi összetevők és teljesen természetes növényi anyagok felhasználásával készültek, amelyek hatékony terápiás kezelést nyújthatnak a lovak betegségeiben.


Milyen jellegű termék az eQuiBar Mobility?

Teljesen természetes táplálékrúd az izmok és ízületek támogatására. Gyulladáscsökkentő hatással bír az arthrosis okozta porcdegeneráció által érintett ízületekben. Az Equibar Mobility egy olyan formula, amely egyesíti a kurkuma, a Boswellia és a görögszéna gyógynövények fontos aktív összetevőit, ezáltal támogatva az optimális izomműködést és enyhíti a porcdegenerációval járó ízületi fájdalmakat.

Guidolin eQuiBar Mobility táplálékrudak

Az eQuiBar Mobility használatának főbb előnyei röviden:

 • Csökkent az ízületi fájdalmat
 • Jobb ízületi mobilitás.
 • Gyors izomregeneráció intenzív edzés után.

Milyen lovaknak adjuk?

Egy aktív ló esetében érdemes az Equibar Mobility-t érdemes beépíteni a ló napi táplálékába, ugyanis rendszeres használata segít csökkenteni az izomgyulladást, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással bír az arthrosis okozta porcdegeneráció által érintett ízületekben.

Az Equibar Mobility használata különösen javasolt olyan lovak számára, amelyek hajlamosak arthrosisra, stressz okozta ízületi gyulladásra, fáradtságra és izomfájdalomra. Egészséges lovaknál intenzív edzés után segíti az izmok helyreállítását.

eQuiBar Mobility

Alapos vizsgálatok igazolták az eQuiBar Mobility hatásosságát

Ízületi és izombetegségben szenvedő lovakon tesztelve, különösen arthrosisra, ízületi gyulladásra és izomtúlterhelésre hajlamos lovakon, a termékről bebizonyosodott, hogy csökkenti az ízületi fájdalmakat, javítja az ízületek mozgékonyságát és segíti az izmok gyors felépülését intenzív edzés után.

Ezek alapján az Equibar Mobility segít megakadályozni az ízületek gyulladását a ló következő testrészein:

 • a hát mellkasi-ágyéki-szakrális régiói,
 • a fetlock, a pastern és a coronet régiók, illetve az interphalangealis ízületek és a kézközépcsont/metatarsalis falángok,
 • a térd régió (carpus),
 • a térdízület,
 • a csánk régiója.

Etetési javaslat és kapcsolódó tanácsok:

 • Felnőtt ló: napi 1 rúd
 • Csikó és póni: napi 1/3-2/3 rúd

Mindig biztosíts sok friss vizet lovadnak.

Javasoljuk, hogy mindig tartsd be állatorvosod tanácsait lovad etetésével kapcsolatban.

Összetétel: gyógynövénykeverék 35% (görögszéna, kurkuma, Boswellia), 0-ás típusú búzaliszt, Fioretto kukoricaliszt, kukoricapehely, árpapehely, növényi olajok és zsírok, vanília

Analitikai összetétel:

 • Nyersfehérje 11,00%
 • Nyers olajok és zsírok 3,70%
 • Nyers rostok 2,80%
 • Nyers hamu 1,60%

Tudtad, hogy?

 • A nyers fehérjék a szervezet építőkövei, szövetek és izmok építésére szolgálnak.
 • A nyers zsírok energiaforrást biztosanak, és arányosnak kell lenniük az állatok napi energiaszükségletével.
 • A nyersrost (vagy nyers cellulóz) elengedhetetlen a lovak számára, mivel elősegíti a rágást, ezáltal az emésztést és a bélmozgást.
 • A nyers hamu pedig azok a szervetlen komponensek, pl. az élelmiszerek összetevőiben található ásványi anyagok, amelyek, ha elégetjük az élelmiszert, akkor nyers hamuként megmaradnának (míg a szerves komponens teljesen elégne, például kalcium, foszfor, magnézium). Általában minél alacsonyabb ez az érték annál jobb minőségű, annál természetesebb eledelről beszélhetünk.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13