Guidolin eQuiBar Hemofluid táplálékrúd a ló mikrokeringésének támogatására

7 690 3 076 Ft-tól
A Guidolin eQuiBar Hemofluid egy teljesen természetes - rúd alakú - funkcionális táplálékkiegészítő eledel a ló mikrokeringésének támogatására. Önmagában vagy étkezéssel együtt adható, hatékony gyulladáscsökkentő, antioxidáns, vérfolyékony és ürítő tulajdonságú gyógynövények felhasználásával elkészítve, amelyek a mikrokeringés működésére hatnak. Természetes élénkítő, tonizáló és gyulladáscsökkentő hatású különösen a végtagokban és a patákban. Az eQuiBar Hemofluid használata navikuláris szindrómának, végtagdagadt és idiopátiás ízületi gyulladásnak, valamint ínhüvelygyulladásnak kitett lovak számára különösen javasolt, ugyanis hozzájárul a gyulladás és duzzanat csökkentéséhez. Az eQuiBar Hemofluid a nyári időszakban jellemző rovarcsípés okozta viszketés és duzzanat (úgynevezett nyári dermatitisz) enyhítésére is használható. Doppingmentes termék.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Guidolin lócsemegék és táplálékkiegeszítők

Guidolin eQuiSnack ropogós kekszek, Waffer Snack ínyenckockák és eQuiBar funkcionális rudak az olasz Padova melletti neves Guidolin Gianni Group-tól.

Guidolin Gianni

Guidolin eQuiSnack ropogós kekszek és Waffer Snack lovaknak

A Guidolin eQuiSnack lovaknak szánt keksz jutalomfalatok 100%-ban természetes termékek, amelyek emberi fogyasztásra alkalmas (Human Grade) összetevőkből készülnek. A kézzel készített, gondosan sütött, ropogós lovas kekszek elkészítéséhez csak és kizárólag minőségi olasz alapanyagokat használnak fel. Gabonapelyhekkel, valódi gyümölcs- és zöldségdarabokkal, fokhagymával és lenmaggal készülnek. A Waffer Snack lócsemege kocka pedig az egyik legrégibb és legnépszerűbb terméke az olasz cégnek. Mindezek kényelmes, zárható dobozban érkeznek, így a rágcsálnivalók frissek és ropogósak maradnak, és a tálalást is nagyon egyszerűvé teszik.

Guidolin eQuiSnack - Keksz lovaknak

Guidolin eQuiSnack változatok és ízvariánsok:


Guidolin eQuiBar funkcionális rudak

Ajánljuk még figyelmedbe a Guidolin legújabb, egyben leginnovatívabb termékcsaládját, az eQuiBar funkcionális rudakat, amelyek jutalomfalatok és táplálékkiegészítők is egyben, és számos lovakat érintő egészségyügyi probléma esetén hathatós támogatást nyújtanak:

 • az eQuiBar Mobility egy teljesen természetes táplálékrúd a ló izomzatának és ízületeinek támogatásához,
 • az eQuiBar Hermofluid egy teljesen természetes táplálékrúd a ló mikrokeringésének támogatására,
 • az eQuiBar Adaptive egy természetes táplálékrúd lovak számára, amely segíti a koncentrációt és oldja a stresszt.

Guidolin Gianni funkcionális rudak

Részletes termékinformációk

Az eQuiBar, a Guidolin újgenerációs termékcsaládja, amelynek célja a lovak jólétének és egészségének hathatós támogatása. Ezen speciális, kifejezetten a lovak szükségletei és jellemzői szerinti "funkcionális" nassolnivalók növényi összetevők és teljesen természetes növényi anyagok felhasználásával készültek, amelyek hatékony terápiás kezelést nyújthatnak a lovak betegségeiben.


Mi is az eQuiBar Hemofluid?

Az eQuiBar Hemofluid-ot érdemes beépíteni mind az aktív lovak napi étrendjébe, mind pedig idős lovak étrendjébe. Rendszeresen alkalmazva kiegyensúlyozott és teljesen természetes formulája fokozatos pozitív hatást biztosít az állat mikrokeringési rendszerére anélkül, hogy más szerveket, például a májat megterhelné.

Az Equibar Hemofluid használata navikuláris szindrómának, végtagdagadt és idiopátiás ízületi gyulladásnak, valamint ínhüvelygyulladásnak kitett lovak számára különösen javasolt.

Ez egy kiegyensúlyozott formula, amely a fűzfa, a szőlő és a ginkgo biloba értékes hatóanyagait egyesíti, hogy segítse a mikrokeringés optimális működését, és ennek következtében a ló jólétét.

Guidolin Hemofluid

Miben segít az eQuiBar Hemofluid használata?

 • Jobb mikrokeringés, nagyobb folyékonyság és véráramlás, különösen a végtagokban és a patákban.
 • Az ízületi és inak idiopátiás ízületi gyulladása formájában jelentkező duzzanat csökkentése.
 • A végtagok és a test életereje és tónusa.

A eQuiBar Hemofluid tesztelése során továbbá úgy tapasztalták hogy a szőrzet fénylőbb lett, ami az oxigénellátás és az antioxidáns hatás eredménye, valamint, hogy hozzájárul a rovarcsípés okozta viszketés enyhítéséhez.

A navikuláris szindrómában szenvedő lovakon tesztelt termék a fájdalom csökkenését, valamint a mobilitás és a mozgás gördülékenységének látható javulását garantálta, köszönhetően a pata javuló mikrokeringésének.

Etetési javaslat:

 • Napi 1 rúd.
 • Mindig biztosíts sok friss vizet lovadnak.

Összetétel: 45%-os gyógynövénykeverék (Vitis vinifera L., Salix alba L., Ginkgo bolobae), 0-ás típusú búzaliszt, Fioretto kukoricaliszt, növényi olajok és zsírok

Analitikai összetétel:

 • Nyersfehérje 11,10%
 • Nyers olajok és zsírok 3,10%
 • Nyers rostok 8,80%
 • Nyers hamu 3,00%

Tudtad, hogy?

 • A nyers fehérjék a szervezet építőkövei, szövetek és izmok építésére szolgálnak.
 • A nyers zsírok energiaforrást biztosanak, és arányosnak kell lenniük az állatok napi energiaszükségletével.
 • A nyersrost (vagy nyers cellulóz) elengedhetetlen a lovak számára, mivel elősegíti a rágást, ezáltal az emésztést és a bélmozgást.
 • A nyers hamu pedig azok a szervetlen komponensek, pl. az élelmiszerek összetevőiben található ásványi anyagok, amelyek, ha elégetjük az élelmiszert, akkor nyers hamuként megmaradnának (míg a szerves komponens teljesen elégne, például kalcium, foszfor, magnézium). Általában minél alacsonyabb ez az érték annál jobb minőségű, annál természetesebb eledelről beszélhetünk.

Formátum: 600 g-os és 2 kg-os vödrös kiszerelésekben kapható

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13