Guidolin eQuiSnack ropogós almás keksz lovaknak kézzel készített tésztából
Termékvariánsok betöltése...

Guidolin eQuiSnack ropogós fokhagymás keksz lovaknak kézzel készített tésztából

Guidolin eQuiBar Mobility táplálékrúd a ló izomzatának és ízületeinek támogatásáért

Guidolin eQuiBar Hemofluid táplálékrúd a ló mikrokeringésének támogatására

Guidolin eQuiSnack Cereals & Vanilla ropogós keksz lovaknak kézzel készített tésztából

Guidolin eQuiSnack Wafer Snack - Ínyenckocka lovaknak

Guidolin eQuiBar Adaptive koncentrációt fokozó és stresszoldó táplálékrúd lovaknak

Guidolin eQuiSnack ropogós keksz lenmaggal lovaknak kézzel készített tésztából

Guidolin eQuiSnack ropogós répás keksz lovaknak kézzel készített tésztából

Agroferm Equin probiotikum lovaknak

Pharmakas Lekkerwürfel - Ínyenckocka lovaknak

Kerbl Delizia gabonamentes jutalomfalat lovaknak

Guidolin eQuiBar Hemofluid táplálékrúd a ló mikrokeringésének támogatására

Guidolin eQuiBar Mobility táplálékrúd a ló izomzatának és ízületeinek támogatásáért

Kerbl Delizia szendvics és nyalókő tartó lovaknak

Guidolin eQuiSnack Wafer Snack - Ínyenckocka lovaknak
Guidolin lócsemegék és táplálékkiegeszítők
Guidolin eQuiSnack ropogós kekszek, Waffer Snack ínyenckockák és eQuiBar funkcionális rudak az olasz Padova melletti neves Guidolin Gianni Group-tól.
Guidolin eQuiSnack ropogós kekszek és Waffer Snack lovaknak
A Guidolin eQuiSnack lovaknak szánt keksz jutalomfalatok 100%-ban természetes termékek, amelyek emberi fogyasztásra alkalmas (Human Grade) összetevőkből készülnek. A kézzel készített, gondosan sütött, ropogós lovas kekszek elkészítéséhez csak és kizárólag minőségi olasz alapanyagokat használnak fel. Gabonapelyhekkel, valódi gyümölcs- és zöldségdarabokkal, fokhagymával és lenmaggal készülnek. A Waffer Snack lócsemege kocka pedig az egyik legrégibb és legnépszerűbb terméke az olasz cégnek. Mindezek kényelmes, zárható dobozban érkeznek, így a rágcsálnivalók frissek és ropogósak maradnak, és a tálalást is nagyon egyszerűvé teszik.
Guidolin eQuiSnack változatok és ízvariánsok:
- Ropogós kekszek:
- Természetes lócsemege válogatott takarmány- és gabonafélékből
Guidolin eQuiBar funkcionális rudak
Ajánljuk még figyelmedbe a Guidolin legújabb, egyben leginnovatívabb termékcsaládját, az eQuiBar funkcionális rudakat, amelyek jutalomfalatok és táplálékkiegészítők is egyben, és számos lovakat érintő egészségyügyi probléma esetén hathatós támogatást nyújtanak:
- az eQuiBar Mobility egy teljesen természetes táplálékrúd a ló izomzatának és ízületeinek támogatásához,
- az eQuiBar Hermofluid egy teljesen természetes táplálékrúd a ló mikrokeringésének támogatására,
- az eQuiBar Adaptive egy természetes táplálékrúd lovak számára, amely segíti a koncentrációt és oldja a stresszt.
A lótakarmányozás terén hírneves olasz Guidolin Gianni cég eQuiSnack Apple ropogós ló keksze 700 és 2500 grammos, kényelmes dobozos kiszerelésekben kapható.
Kiváló választás tréningezéshez, lovunk neveléséhez is.
Termék típusa: kiegészítő lótakarmány, jutalomfalat, almás keksz
Adagolási javaslat:
- 10-15 darab almás keksz naponta.
- Mindig biztosíts sok friss vizet lovadnak.
- Javasoljuk, hogy mindig tartsd be állatorvosod tanácsait lovad etetésével kapcsolatban.
Összetétel: 0-ás típusú (Human Grade ~ emberi fogyasztásra szánt) búzaliszt, fioretto kukoricaliszt, alma 5%, növényi olajok és zsírok, pirított korpa, kurkuma.
Hozzáadott cukor és mesterséges adalékanyagok nélkül készül. Szintén nem tartalmaz zabot!
Analitikai összetétel:
- Nyersfehérje 8,10%
- Nyers olajok és zsírok 3,30%
- Nyers rostok 1,00%
- Nyers hamu 0,55%
Tudtad, hogy?
- A nyers fehérjék a szervezet építőkövei, szövetek és izmok építésére szolgálnak.
- A nyers zsírok energiaforrást biztosanak, és arányosnak kell lenniük az állatok napi energiaszükségletével.
- A nyersrost (vagy nyers cellulóz) elengedhetetlen a lovak számára, mivel elősegíti a rágást, ezáltal az emésztést és a bélmozgást.
- A nyers hamu pedig azok a szervetlen komponensek, pl. az élelmiszerek összetevőiben található ásványi anyagok, amelyek, ha elégetjük az élelmiszert, akkor nyers hamuként megmaradnának (míg a szerves komponens teljesen elégne, például kalcium, foszfor, magnézium). Általában minél alacsonyabb ez az érték annál jobb minőségű, annál természetesebb eledelről beszélhetünk.
Értékeld a terméket!
Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!
Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.