Pharmakas Lekkerwürfel - Ínyenckocka lovaknak

Pharmakas Lekkerwürfel - Ínyenckocka banánnak, sárgarépával, almával, zöldfűszerekkel stb. lovaknak. Jutalomként cukor helyett. Értékes nyomelemekkel, ásványi anyagokkal és sok vitaminnal. Egy ínyencség lovaknak, póniknak jutalomként, célszerű és praktikus megoldás nevelés szempontjából. Az egyes receptek a lovak különböző ízléséhez igazítva kerültek kialakításra. Ha az egyes változatok termékelőnyeire vagy kíváncsi, azokat megtalálod lentebb a hosszú leírásban.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Jutalomfalat és étrendkiegészítő lovaknak.

Termékelőnyök:

  • Pharmakas Lekkerwürfel - Ínyenckocka zöldfűszerekkel: A hiányos táplálkozás miatti hiánytüneteinek megelőzésére. A tapasztalat szerint a benne levő gyógynövények előnyösen hatnak az emésztőrendszerre és a nyálkahártyára.
  • Pharmakas Lekkerwürfel - Ínyenckocka banánnal: A lovak szeretik a banánt, így ezzel a jutalomfalattal tartalmas köszönetet mondhatnak a lovuknak.
  • Pharmakas Lekkerwürfel - Ínyenckocka répával: Kitűnő ízű. Bétakarotint tartalmaz, amit a ló vitaminná alakít át. A ló jutalmazásának egészséges módja.
  • Pharmakas Lekkerwürfel - Das Original - Ínyenckocka: Jutalomként cukor helyett. Szőlőcukorral, értékes nyomelemekkel, ásványi anyagokkal és sok vitaminnal. A recept a lovak ízléséhez igazított.
  • Pharmakas Lekkerwürfel - Ínyenckocka almával: A lovak szeretik az almát, ami remek antioxidáns és nagyon egészséges étrendkiegészítő.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13