EQI Relax a lovak nyugalmáért és kiegyensúlyozott idegrendszeréért

21 050Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
A ló és lovas közti harmonikus együttműködés tekintetében a ló nyugalma, koncentrációja és jóléte alapvető fontosságú – nem csak a versenyeken, hanem a mindennapokban is. A szokatlan és stresszes helyzetek, mint a szállítás, az állatorvosi kezelések vagy a patkolókovács látogatása próbára tehetik ezt az együttműködést, ha a ló hajlamos idegességgel, illetve ellenállással reagálni. Hasonlóképp nehézséget jelenthet a betegségek, sérülések utáni lábadozás időszaka. Pedig ezekben a helyzetekben a ló nyugalma és mentális egészsége jelentősen hozzájárul a sikerhez.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az EQI Relax esetében a magnézium segíti a nyugalom megtartását a kihívást jelentő szituációkban. A citromfű (Melissa officinalis) teszi teljessé a hatást: támogatja a mentális egyensúlyt és csökkenti a stressz hatásokat.

Hatásmechanizmus

Az EQI Relax nagy mennyiségű jól hasznosuló magnéziumot tartalmaz. A szervezetben a magnézium szabályozza az izmok és idegek ingerületeinek átadását, így gondoskodik a higgadtság megőrzéséről és a jobb koncentrációképességről. A citromfű (Melissa officinalis) népszerű gyógynövény, mely széles körben ismert az egészségre gyakorolt kedvező hatásairól. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatása mellett csökkenti a szorongást és relaxáló hatású.

Az EQI Relax a két összetevő kombinációjának köszönhetően természetes úton támogatja a ló nyugalmát és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését. Az EQI Relax segít, hogy ló könnyebben birkózzon meg a fokozott stresszel járó szituációkkal.

Alkalmazásának hatására javul a ló és lovas közötti együttműködés:

  • jobb koncentrációkészség
  • csökkenő ingerlékenység
  • kevesebb izomgörcs
  • rugalmasabb izmok
  • stresszmentes lábadozás

Hatóanyagok: Magnézium, Citromfű (Melissa officinalis)

Ajánlott adagolás

Ajánlott az adagolást kisebb mennyiséggel kezdeni és szükség esetén növelni az adagot, mivel az egyes lovak eltérően reagálhatnak a hatóanyagokra.

  • Pónik: 10 – 40 ml
  • Kisebb testű fajták: 20 – 50 ml
  • Nagyobb testű fajták (600 kg felett): 30 – 60 ml

Az EQI Relax takarmánykiegészítő a takarmányhoz keverve etethető, hatása akár 30 percen belül tapasztalható. Érdemes a készítményt már a várható stresszhelyzetet megelőző napon alkalmazni és a következő reggel beadni a következő adagot.

Az EQI Relax etetését ajánlott versenyek és show-k előtt két nappal leállítani.

Kiszerelés: 1 liter adagolós flakonban, használat előtt felrázandó.

Eltarthatóság: Eredeti csomagolásában, hűvös (5-25 °C) és száraz körülmények között tárolva a gyártástól számított 24 hónapig.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13