Equimins Nightmare Liquid nyugtató gyógynövényi oldat temperamentumos lovaknak

Equimins Nightmare Liquid nyugtató gyógynövényi oldat temperamentumos lovaknak

23 400Ft-tól
Ingyenes kiszállítás
Equimins Nightmare Liquid nyugtató gyógynövényi oldat temperamentumos lovaknak. Nyugtató hatású gyógynövényi oldat a lovak kiegyensúlyozott viselkedésének fenntartására. Segít legyőzni a hangulatingadozást, a nehezen kezelhetőséget, oldani a feszült viselkedést.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

FOGAT LOVAK ÉS CSŐDÖRÖK SZÁMÁRA IS AJÁNLOTT

Nyugtató hatású gyógynövényi oldat a lovak kiegyensúlyozott viselkedésének fenntartására. Segít legyőzni a hangulatingadozást, a nehezen kezelhetőséget, oldani a feszült viselkedést. A Nightmare számos gyógynövényt, magnéziumot, nyomelemeket, és más antioxidánsokat is tartalmaz.

Tartalma: Barátcserje bogyó, gyermekláncfű, málna, kamilla, vízmelléki csukóka, golgotavirág, L-Triptofan, magnézium, antioxidánsok.

Kiszerelés: 1 literes adagolós flakonban

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 °C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Gyermekektől távol tartandó. Használat után lezárandó.

Adagolási javaslat: Lovak számára naponta egyszer 15-25 ml/nap a táplálékhoz keverve. Pónik számára 10-15 ml / nap. Használat előtt felrázandó.

Kiszerelés: 1 literes (EH697) adagolós flakonban és 5 literes flakonban (EH6975)

Az 1 liter  66 napi adag.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13