1 vélemény alapján

Farmfood Rawhide Dental Roll

1 090Ft
Betöltés alatt...
A kutyákat természetük folyamatosan rágásra ösztönzi. A farkasok és más ragadozók a zsákmányállat bőrét és ínszalagjait is megrágják. Ennek a puha, mégis rugalmas anyag rágásának köszönhetik tiszta és ellenálló fogazatukat, ínyüket. A hófehér Rawhide fogtisztító a brazíliai húsmarhák bőr alatti kötőszövetéből, az irhából készül.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Miért a Rawhide fogtisztító a legjobb?

A kutyákat természetük folyamatosan rágásra ösztönzi. Ez az egyedüli lehetőség fogazatuk folyamatos tisztántartására. A farkasok és más ragadozók a zsákmányállat bőrét és ínszalagjait is megrágják. Ennek a puha, mégis rugalmas anyag rágásának köszönhetik tiszta és ellenálló fogazatukat, ínyüket. Kedvencünknek ezért a legjobb választás a Rawhide fogtisztító.

Miből készül a Rawhide fogtisztító?

A Rawhide fogtisztító a szarvasmarha bőr alatti kötőszövetéből, az irhából készül. Az irha igen kemény és tartós. A hófehér Rawhide fogtisztító brazíliai húsmarhák bőrének feldolgozásával készül.

Hogyan készül a tiszta és hófehér Rawhide fogtisztító?

A nyersbőrt géppel lefejtik. A külső réteget feldolgozzák bőrként (ebből készülnek a különböző bőráruk, mint pl. a bőrtáskák). A következő réteget (irha) mosás után megfelelő méretűre vágják. A Rawhide alapanyagot különbözőképpen formázzák, majd kiszárítják egy speciális sütőben.

A Rawhide termékeknél kiemelkedő szempont, hogy sem az előállítás sem pedig a szállítás alatt semmilyen káros anyagot ne használjanak fel, ezálat a lehető legtisztább és legbiztonságos terméket garantálva.

A Rawhide fogtisztítók kemények. A nyál – amely a rágás alatt termelődik – teszi egyre puhábbá a termékeket. Kutyádnak fogazata és a Rawhide fogtisztító között a rágás ideje alatt intenzív kapcsolat alakul ki. Ez idő alatt utóbbi úgy megpuhul, hogy a kutyád kis darabkákat tud leharapni belőle. Így az hatásos, ugyanakkor ízletes fogkefeként működik a gyakorlatban.

Az a kölyökkutya amelyik a Rawhide fogtisztítóval kezdi megtanulni a rágást, természetes módon élheti ki rágóösztöneit (a cipők és bútorzat tönkretétele nélkül). Ezzel a termékkel elősegítheted kedvencednél az egészséges szájüreget és fogazatot. Idősebb kutyánál a már kialakult fogkövességet először javasolt eltávolíttatni az állatorvossal!

A Rawhide fogtisztító főbb jellemzői röviden:

  • 100%-ban emészthető,
  • 100%-ban káros anyagtól mentes,
  • 100%-ban szagtalan,
  • 100%-ban gluténmentes,
  • 100%-ban allergénmentes,
  • 100%-ban húsmarha irhaszövetből van.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#2BCD77)  -  2024. 06. 01. 06:19

    Kiváló termék, évek óta ezt adjuk most már 10 éves kutyusunknak. Mivel április óta nagyon beteg, ez az egyetlen, amit jó szívvel tudunk neki adni, rejtett összetevők nélküli, biztonságos termék, nem okoz gondot az emésztésében sem naponta adott egy (ritkán kettő)darab. Annak ellenére, hogy közepes testű és a rágicsa a legkisebb méretű (10 cm)sokszor órákon át rágcsálja, mint egy rágót és áthatóan leköti, ellazítja. Sajnos úgy látom, hogy a termék eltünedezik a polcokról, ami szomorú, de külföldön találtam alternatívát, így nem maradunk marhabőr rágófalat nélkül.

Utoljára módosítva: 2024.02.13