Farmfood Fresh Menu marhahússal

A Farmfood Fresh Menu egy teljes értékű, kíméletesen párolt friss marhahúst tartalmazó nedveseledel alutasakos kiszerelésben minden kutya számára, kölyköktől az idősekig. Állati eredetű összetevői az Európai Unió által emberi fogyasztásra jóváhagyott állatokból származnak. A Farm Food Friss Menü tiszta marhahúsból, marhapacalból és marhaszívből készült, amelyet skót lazacolajjal, ásványi anyagokkal, szerves vitaminokkal és nyomelemekkel egészítettek ki.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Farm Food Friss Menü marhahúsból készült, és nem tartalmaz csirke- vagy egyéb baromfihúst. Nem tartalmaz csontot, így ellenőrzött kalcium-/foszforarányt biztosít.

A Farm Food Fresh Menu kizárólag tiszta és természetes összetevőket tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, például vegyi antioxidánsokat, tartósítószert, kötőanyagokat, színezéket, illatanyagokat vagy aromákat. A Farm Food Friss Menü 100%-ban természetes.

A Farm Food Fresh Menu gluténmentes. Kiváló természetes prebiotikumforrást kínál az egészséges és stabil bélflóra megőrzése érdekében. A Farm Food Friss Menü étvágygerjesztő a kutyája számára, emészthetősége pedig optimális. A Farm Food Friss Menü különösen finom a Farm Food HE hidegen préselt kutyatáppal keverve.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.