1 vélemény alapján

Farmfood Rawhide Dental Bone

A kutyákat természetük rágásra ösztönzi. A farkasok és más ragadozók a zsákmányállat bőrét és ínszalagjait is megrágják. Ennek a puha, mégis rugalmas anyag rágásának köszönhetik tiszta és ellenálló fogazatukat, ínyüket. A hófehér Rawhide fogtisztító a brazíliai húsmarhák bőr alatti kötőszövetéből, az irhából készül.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Miért a Rawhide fogtisztító a legjobb?

A kutyákat természetük folyamatosan rágásra ösztönzi. Ez az egyedüli lehetőség fogazatuk folyamatos tisztántartására. A farkasok és más ragadozók a zsákmányállat bőrét és ínszalagjait is megrágják. Ennek a puha, mégis rugalmas anyag rágásának köszönhetik tiszta és ellenálló fogazatukat, ínyüket. Kedvencünknek ezért a legjobb választás a Rawhide fogtisztító.

Miből készül a Rawhide fogtisztító?

A Rawhide fogtisztító a szarvasmarha bőr alatti kötőszövetéből, az irhából készül. Az irha igen kemény és tartós. A hófehér Rawhide fogtisztító brazíliai húsmarhák bőrének feldolgozásával készül.

Hogyan készül a tiszta és hófehér Rawhide fogtisztító?

A nyersbőrt géppel lefejtik. A külső réteget feldolgozzák bőrként (ebből készülnek a különböző bőráruk, mint pl. a bőrtáskák). A következő réteget (irha) mosás után megfelelő méretűre vágják. A Rawhide alapanyagot különbözőképpen formázzák, majd kiszárítják egy speciális sütőben.

A Rawhide termékeknél kiemelkedő szempont, hogy sem az előállítás sem pedig a szállítás alatt semmilyen káros anyagot ne használjanak fel, ezálat a lehető legtisztább és legbiztonságos terméket garantálva.

A Rawhide fogtisztítók kemények. A nyál – amely a rágás alatt termelődik – teszi egyre puhábbá a termékeket. Kutyádnak fogazata és a Rawhide fogtisztító között a rágás ideje alatt intenzív kapcsolat alakul ki. Ez idő alatt utóbbi úgy megpuhul, hogy a kutyád kis darabkákat tud leharapni belőle. Így az hatásos, ugyanakkor ízletes fogkefeként működik a gyakorlatban.

Az a kölyökkutya amelyik a Rawhide fogtisztítóval kezdi megtanulni a rágást, természetes módon élheti ki rágóösztöneit (a cipők és bútorzat tönkretétele nélkül). Ezzel a termékkel elősegítheted kedvencednél az egészséges szájüreget és fogazatot. Idősebb kutyánál a már kialakult fogkövességet először javasolt eltávolíttatni az állatorvossal!

A Rawhide fogtisztító főbb jellemzői röviden:

  • 100%-ban emészthető,
  • 100%-ban káros anyagtól mentes,
  • 100%-ban szagtalan,
  • 100%-ban gluténmentes,
  • 100%-ban allergénmentes,
  • 100%-ban húsmarha irhaszövetből van.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13