Farmfood lazacos kutyatáp

31 590Ft
Ingyenes kiszállítás
A Farmfood lazacos kutyatáp egy hidegen préselt szuperprémium minőségű eledel minden kutya számára, omega-3 zsírsavakban gazdag. Könnyen emészthető eledel, amely egyben kedvező hatást gyakorol a kutyák bőrére és szőrzetére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A hidegen préselt Farmfood lazacos kutyatáp jellemzői:

  • Kiváló minőségű, préselt táplálék minden kutya számára, kortól és/vagy teljesítménytől, vagy fajtól függetlenül (All Life Stages). Szuper Prémium Minőség.
  • Nem tartalmaz vegyi adalékanyagokat, tartósítószereket, kötőanyagokat, színezőanyagokat, illatanyagokat és aromákat. A feldolgozott összes alapanyaggal szemben ugyanazokat a minőségi követelményeket támasztják, mint amelyeket az emberi fogyasztásra szánt termékeknél alkalmaznak.
  • A magas tisztasági fokú alapanyagok felhasználásával, az azokból nyert fehérjék magas biológiai értékével és a nagyon magas emészthetőséggel emelkedik ki. Másik előnye, hogy préselt. A préselés során alkalmazott alacsony előállítási hőmérséklet megakadályozza, hogy az összetevők sérüljenek vagy átalakuljanak.
  • Az állandó összetétel, az összetevők magas tisztasága és az alacsony előállítási hőmérséklet gondoskodik arról, hogy a kutya anyagcseréje a lehető legkevésbé legyen megterhelve. Ez elősegíti a jó egészséget, amely többek között a bőr, a szőrzet és a bélsár állapotán mutatkozik meg.
  • A Farmfood lazacos kutyatápban található állati fehérjeforrások szolgáltatják a teljes fehérjetartalom kb. 75%-át. 
  • A táplálék préselése előtt a gabonaszemeket feltárják, így azok könnyebben emészthetők lesznek és biztosítják a szükséges szénhidrátokat és az egyéb fontos tápanyagokat.
  • A Farmfood lazacos kutyatáp állati eredetű, skót lazacolajjal készül.
  • Az omega-3 zsírsavak, jótékony hatással lehetnek a kutyák a bőrére és szőrzetére. 

Összetétel: 

Feltárt kukorica, hemoglobin por, feltárt búza, feltárt rizs, húsliszt, marhafaggyú, tejsavó por, sörélesztő, növényi rostok, hidegen sajtolt napraforgóolaj, ásványi anyagok, 1% skót lazacolaj, lecitin, inulin, vitaminok és nyomelemek.

Energia: 4145 Kcal/kg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13