Farmfood Mini bárányhúsos kutyatáp

8 690Ft
A Farmfood Mini bárányhúsos kutyatáp egy hidegen sajtolt eljárással készült szuperprémium minőségű, magas energiatartalmú kutyaeledel, amely életkortól és aktivitási szinttől függetlenül minden kistestű kutya számára kiváló táplálék. Tápszemcse méret: 6 mm

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Farmfood Mini bárányhúsos kutyatáp összetétel: Feltárt kukorica, hemoglobin por, feltárt búza, feltárt rizs, birkahús húsliszt (11%), marhafaggyú, tejsavó por, sörélesztő, növényi rostok, hidegen sajtolt napraforgóolaj, ásványi anyagok, lecitin, hidegen sajtolt lenmagolaj, inulin, vitaminok és nyomelemek.

Emészthetőség: 84%,

Fehérje/Energiarész: 23,16%,

Energia: 4145 Kcal/kg / 17,35 Mj/kg

A kutyák bőrére és szőrzetére gyakorolt kedvező hatás:

A birkahúsliszt birkazsírtartalma egyértelműen kedvező hatást gyakorol a kutyák bőrének egészségére, és csillogó, selymes szőrzetet biztosít.

Hasonló eredményt nyújt klasszikus termékváltozatunkban a hidegen sajtolt lenmagolaj és más olajok (például a hidegen sajtolt napraforgóolaj), a Farm Food magas energiatartalmú skót lazacolajos tápunkban a lazacolaj, valamint a Farm Food magas energiatartalmú gluténmentes termékünk is. Amennyiben az egyik termékfajtánk fogyasztása nem biztosítja valamely kutya bőrének és szőrzetének tökéletes egészségi állapotát, mindenképpen érdemes kipróbálni másik három termékünk egyikét.  Ebben az esetben némi időre van szükség ahhoz, hogy javulás következzen be.

Számos vizsgálat és gyakorlati tapasztalat támasztja alá, hogy bizonyos kutyák számára előnyösebb a klasszikus változat, míg másokra kedvezőbb hatást gyakorol a skót lazacolajos, a gluténmentes vagy a birkahúsos termékünk. *ezeket a vizsgálatokat neves kutyatenyésztők, kutyapanziók, munkakutyákat, illetve sportkutyákat tartó szakemberek, kutyatulajdonos ismerősök végezték el, illetve saját kutyáinkon mi magunk is tapasztaltuk az eredményeket.

A kutyákon észrevehető, hogy melyik termékváltozat előnyösebb a számukra – és ez a döntő szempont. A Farm Food magas energiatartalmú birkahúsos kutyatáp összetétele nagyon hasonlít a Farm Food magas energiatartalmú klasszikus termékünkéhez, a klasszikus változatban található húslisztet azonban (több mint 11%-ban) birkahúsliszttel helyettesítettük.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.