Trixie műanyag tál kutyáknak és macskáknak

489Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Csúszásmentes gumi talpas, színes, átlátszó műanyagból készült kutyatál vagy macskatál, az alján csúszásmentességet biztosító gumi gyűrűvel. Alkalmas az eledel vagy a napi friss víz biztosítására kedvencünk számára.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A tálat minden evés után öblítse ki. Mivel a kutyáknak és a macskáknak nagyon jó a szaglásuk fontos, hogy ne maradjon ételmaradék a tálban. A legtöbb kisállat jobban szereti ha az itatótál nem áll közvetlenül az etetőtál mellett.

Fontos tájékoztatás a termékkel kapcsolatban!

A tál több színben is megvásárolható.

A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy melyik variációt szeretnéd megkapni a képeken láthatóak közül. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.