Farmfood bárányhúsos kutyatáp

33 790Ft
Ingyenes kiszállítás
A Farmfood bárányhúsos kutyatáp egy hidegen sajtolt eljárással készült szuperprémium, magas energiatartalmú eledel, amely életkortól, aktivitási szinttől és fajtától függetlenül minden kutya számára megfelelő táplálék.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Farm Food bárányhúsos kutyatáp nem tartalmaz vegyi adalékanyagokat, tartósítószereket, kötőanyagokat, színezőanyagokat, illatanyagokat és aromákat.

A feldolgozott összes alapanyaggal szemben ugyanazokat a minőségi követelményeket támasztják, mint amelyeket az emberi fogyasztásra szánt termékeknél alkalmaznak.

A magas tisztasági fokú alapanyagok felhasználásával, az azokból nyert fehérjék magas biológiai értékével és a nagyon magas emészthetőséggel emelkedik ki.

A préselés során alkalmazott alacsony előállítási hőmérséklet megakadályozza, hogy az összetevők sérüljenek vagy átalakuljanak.

A táplálék préselése előtt a gabonaszemeket feltárják, így azok könnyebben emészthetők lesznek és biztosítják a szükséges szénhidrátokat és az egyéb fontos tápanyagokat.

Az állandó összetétel, az összetevők magas tisztasága és az alacsony előállítási hőmérséklet gondoskodik arról, hogy a kutya anyagcseréje a lehető legkevésbé legyen megterhelve.

A  táplálékban található állati fehérjeforrások szolgáltatják a teljes fehérjetartalom kb. 75%-át.

Tápszemcse méret: 8 mm

Összetétel: 

Feltárt kukorica, hemoglobin por, feltárt búza, feltárt rizs, birkahús húsliszt (11%), marhafaggyú, tejsavó por, sörélesztő, növényi rostok, hidegen sajtolt napraforgóolaj, ásványi anyagok, lecitin, hidegen sajtolt lenmagolaj, inulin, vitaminok és nyomelemek.

Emészthetőség: 84%, Fehérje/Energiarész: 23,16%, Energia: 4145 Kcal/kg / 17,35 Mj/kg

A kutyák bőrére és szőrzetére gyakorolt kedvező hatás:

A birkahúsliszt birkazsírtartalma egyértelműen kedvező hatást gyakorol a kutyák bőrének egészségére, és csillogó, selymes szőrzetet biztosít.

Hasonló eredményt nyújt klasszikus termékváltozatunkban a hidegen sajtolt lenmagolaj és más olajok (például a hidegen sajtolt napraforgóolaj), a Farm Food magas energiatartalmú skót lazacolajos tápunkban a lazacolaj, valamint a Farm Food magas energiatartalmú gluténmentes termékünk is. Amennyiben az egyik termékfajtánk fogyasztása nem biztosítja valamely kutya bőrének és szőrzetének tökéletes egészségi állapotát, mindenképpen érdemes kipróbálni másik három termékünk egyikét. Ebben az esetben némi időre van szükség ahhoz, hogy javulás következzen be.

Számos vizsgálat és gyakorlati tapasztalat támasztja alá, hogy bizonyos kutyák számára előnyösebb a klasszikus változat, míg másokra kedvezőbb hatást gyakorol a skót lazacolajos, a gluténmentes vagy a birkahúsos termékünk. *ezeket a vizsgálatokat neves kutyatenyésztők, kutyapanziók, munkakutyákat, illetve sportkutyákat tartó szakemberek, kutyatulajdonos ismerősök végezték el, illetve saját kutyáinkon mi magunk is tapasztaltuk az eredményeket.

A kutyákon észrevehető, hogy melyik termékváltozat előnyösebb a számukra – és ez a döntő szempont. A Farm Food magas energiatartalmú birkahúsos kutyatáp összetétele nagyon hasonlít a Farm Food magas energiatartalmú klasszikus termékünkéhez, a klasszikus változatban található húslisztet azonban (több mint 11%-ban) birkahúsliszttel helyettesítettük

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13