bunnyNature Interactive DiggingFun Sand-Mix & DiggingBox

1 értékelés alapján

bunnyNature Interactive DiggingFun Sand-Mix & DiggingBox

bunnyNature Interactive DiggingFun Sand-Mix (homok keverék) a végtelen ásási élvezetért. A homok keveréket a Bunny Interactive DiggingBox-szal együtt javasolt használni. Nyulak és rágcsálók számára, akik kifejezetten szeretnek ásni.

A Sand-Mix élvezetes ásási lehetőséget kínál kisállatainak. Szerkezete és alacsony visszamaradó nedvességtartalma a lehető legjobb az élvezetes ásáshoz. Tesztelte a bunny és ajánlják a nyulak, a legmagasabb minőségi szabványokat teljesíti.

A termékek külön vásárolhatóak meg.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Ásni, ásni, ásni - ez a nyuszi kedvenc és legtermészetesebb elfoglaltsága!

És pontosan ezt teszik a tágas DiggingBox ládában! Itt természetes viselkedésüket követhetik szívük vágya szerint, egyszerűen „nyulak lehetnek” – anélkül, hogy összepiszkolnák az egész területet. A DiggingBox alkalmas minden olyan kisemlős számára, amelyek különösen szeretnek ásni és kapirgálni.

A DiggingBox nyírfából készül, és az egyszerű hasítékolt összeállítási rendszere lehetővé teszi a néhány másodperc alatt elérhető összeszerelést

Az 50 x 39 x 19,5 cm-es méretek biztosítják, hogy a kis kedvenc kedve szerint ásson anélkül, hogy a környezetét beszennyezné, de ugyanakkor lehetővé teszi a doboz behelyezését időnként a ketrecbe.

További termékjellemzők:

  • Ösztönzi a természetes viselkedést
  • Kellemes hűvös nyáron
  • Laza homok keverék
  • Kényezteti a mancsokat

Egyszerűen borítsa be a DiggingFun Sand-Mix keveréket a bunnyNature-től a DiggingBox-ba és már indulhat is a kis kedvenc - rengeteg tennivalója lesz. Kisállata bundáját hempergéssel karbantartja vagy szorgalmasan eltolja a homokot az egyik sarokból a másikba, hogy egy kényelmes pihenőgödröt hozzon létre magának.


Értékelések (1)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.