bunnyNature RabbitDream Herbs

A bunnyNature RabbitDream Herbs egy teljes értékű eledel 6 hónaposnál idősebb nyulak részére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

60267337 2110144392622879 521046409940566016 n

A bunnyNature egy olyan vállalat, amelynek létrejöttét az állatok szeretete inspirálta. Céljuk a múltban és napjainkban is ugyanaz - hogy kifejlesszék és előállítsák a kisemlős barátaink számára legideálisabb és legegészségesebb táplálékot. Minden egyes termék gondosan válogatott, friss alapanyagokból készül, és akár emberi fogyasztásra is alkalmas. A bunnyNature Németországban készített, teljesen természetes termékei a kisállat eledelek szuperprémium kategóriáját képviselik.

A bunnyNature termékei a kisállatok eredeti élőhelyeinek igényeit igyekeznek figyelembe venni. Ez azt jelenti, hogy olyan ételeket és kiegészítőket kínálnak, amelyek közelebb vannak az állatok természetes étrendjéhez és szokásaihoz. Például a nyusziknak és tengerimalacoknak tervezett tápjaik olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek támogatják az emésztést és az általános egészséget.

A márka igencsak széles, minden igényt kielégítő választékot tart fenn, melyben minden kedvtelésből tartott rágcsáló gazdija megtalálja a kis kedvence számára legideálisabbakat - legyen szó eledelről, nasiként adható jutalomfalatkákról, alomanyagokról, szénákról vagy éppen játékokról. A termékpaletta könnyebb átláthatósága érdekében az alábbiakban termékcsoportok szerint kategorizáljuk a megvásárolható termékeket.


Teljes értékű eledelek

bunnyNature Basic RabbitDream eledelek nyulaknak

271807358 413768843872231 2995090029128580122 n

bunnyNature Basic GuineaPigDream eledelek tengerimalacoknak

308636468 587316726517441 6727504301025965719 n

bunnyNature Basic eledelek csincsilláknak, deguknak és egyéb kisrágcsálóknak

312356011 608926417689805 469103716294315148 n


Szénák

A széna a kisemlősök egyik legfontosabb alapvető tápláléka. Főleg növényevőinknek van szükségük rá napi szinten, nagyobb mennyiségben. Sajnos széna és széna között jelentős minőségbeli eltérés van egyes márkák esetén...ezért a bunnyNature felada az, hogy csak a legjobb minőségű szénát szállítsák. Nagy gondot fordítanak a biodiverzitásra, a vágási időkre, a kaszálásra, a kíméletes szárításra és a kézzel szedett széna csomagolásra. Számtalan egyedi folyamatszakaszban biztosítják a legjobb szénaminőséget kedvenc kisállataink részére.

bunnyNature Hay From Nature természetvédelmi mezőkről származó szénák

Timothy HeuLiebe Slider 1920x1920

bunnyNature FreshGrass Hay frissfű szénák 

FrischGrasheu Slider 1920x1920


bunnyNature Bedding almok

Manapság rengeteg kisemlős akár az egész napját ketrecben, almon tölti. Annak érdekében, hogy kis kedvenced a lehető legelégedettebb és legegészségesebb lehessen, a megfelelő alom, fészekanyag kiválasztása döntő fontosságú. A megfelelő kiválasztás döntő fontosságú. A bunnyBedding sorozat különböző típusú alomanyagokat kínál, amelyek az állatokkal kapcsolatos szempontok mellett a gazdi kívánságait is figyelembe veszik. Számotokra melyik a legmegfelelőbb?

16905025 1860532847534998 6019104993706332279 o

 • bunnyNature Bedding Active - ásóbajnok, járatfúró kiskedvenceknek. Szuper puha a kis mancsoknak, ideális stabil alagút építéshez
 • bunnyNature Bedding Comfort - ideálisan kombinálható a bunnyBedding Absorber nedvszívóval. Ez az alomkombináció a legideálisabb beltéri klímát, a legpuhább és a legszárazabb almot kínálja az állatoknak akár heteken át
 • bunnyNature Bedding Absorber - az ideális alsó alomréteg maximális nedvszívással
 • bunnyNature Bedding Cosy - természetes szalma alom nyulak és rágcsálók számára. Azonnal megköti a nedvességet és a szagokat, és nagy szívóereje miatt különösen gazdaságos a használata. Puha fekvő- és sétálófelületet kínál az állatoknak, és védi érzékeny hátsó lábukat.
 • bunnyNature Bedding Linum - Az 5-8 cm-es laza nyuszi Bedding Linum réteg azonnal maximális kényelmet biztosít állatainak, és kényelmes, száraz járást és fekvőfelületet biztosít
 • bunnyNature Bedding Easy - puha, pelyhes gyapjúból és extra nedvszívó képességű Molton-ból áll. A tengerimalacok és más állatkák lába mindig száraz marad, nem csúszhatnak el a matracon, továbbá lehetővé teszi a ketrec rendkívül könnyű takarítását, mivel nem kell almot kiszedni és kukába dobni. Egy további hasznos vonás, hogy a Bedding Easy pormentes, így ideális az allergiától szenvedők számára.

Jutalomfalatkák, snackek

snack slider mlsh 1920x1920

 • bunnyNature My Little Sweetheart szívecske formájú jutalomfalatkák - A név mindent elárul, mert a kis szívecskés sütik azonnal meghódítják a kis drágákat és így gazdáikat is. Méreténél fogva a My little Sweetheart falatkák ideálisak a kisállatok közvetlenül a kezedből való etetésére. Segítségével még a kissé félénk állatokat is hozzászoktathatod a kezed közelségéhez és a simogatáshoz.

Keks mit biss NEUE VERPACK 1920x1920

snack slider lan 1920x1920

 • bunnyNature Lust auf Natur snack mixek - Aki hisz abban, hogy a változatos és ízletes snack falatoknak cukrot, mézet vagy egyéb összetevőket kell tartalmazniuk...még nem próbálta ki fantasztikus termékeinket. A Lust auf Natur a tiszta természetes ízt jelenti. A különféle fajták megdobogtatják a házi kedvencek és a gazdik szívét. A bennük lévő vitaminok értékesek és létfontosságúak az egészséges élethez.

74957500 2251071021863548 7447197580133400576 n

 • bunnyNature Botanicals - Kiegészítő táplálék törpenyulak, tengerimalacok, hörcsögök, csincsillák és deguk részére. A keverék megfelel a növényevő állatok természetes étrendjének, és ideális esetben kiegészíti a napi menüt. Természetes összetételű, friss és ízletes.

Interaktív játékok és egyéb felszerelések

interactive slider 1 1920x1920

 • bunnyNature bunnyInteractive Snufflemat Felt - A szimatolás és az élelem keresése egy természetes viselkedés, ettől túlóráznak a kisemlősök szaglószervei. Ugyanakkor nagyon kell koncentrálni is! A Snufflemats termékeinkkel a keresés valóban izgalmas, hasznos foglalatosságot nyújt a nyulaknak és más rágcsálóknak. Az unatkozás már a múlté. A legjobb intenzív időtöltés kedvencünkkel együtt erősíti a köteléket és a kölcsönös bizalmat.
 • bunnyNature Interactive DiggingFun Sand-Mix & DiggingBox - Ásni, ásni, ásni - ez a nyuszi kedvenc és legtermészetesebb elfoglaltsága... és pontosan ezt teszik a tágas DiggingBox ládában! Itt természetes viselkedésüket követhetik szívük vágya szerint, egyszerűen „nyulak lehetnek” – anélkül, hogy összepiszkolnák az egész területet. A DiggingBox alkalmas minden olyan kisemlős számára, amelyek különösen szeretnek ásni és kapirgálni.
 • bunnyNature Back To The Roots - Gnawing Root - a rágógyökerek 100%-osan természetes hangagyökerekből készülnek és tartós elfoglaltságot nyújtanak, miközben rágják le a kis darabokat. Az állatok követhetik természetes rágási ösztönüket, élvezik és elfoglalják magukat. A rágás koptatja a fogakat is és elősegíti a fogápolást.
 • bunnyNature bunnyInteractive Snufflemat Hay & Hemp - A szimatolás és az élelem keresése egy természetes viselkedés, ettől túlóráznak a kisemlősök szaglószervei. Ugyanakkor nagyon kell koncentrálni is! A Snufflemats termékeinkkel a keresés valóban izgalmas, hasznos foglalatosságot nyújt a nyulaknak és más rágcsálóknak. Az unatkozás már a múlté. A legjobb intenzív időtöltés kedvencünkkel együtt erősíti a köteléket és a kölcsönös bizalmat.
 • bunnyNature tál
 • bunnyNature Care Natural Cage Care - 100% természetes (nincs kémiai összetevő) ketrectisztító. A Care Natural rendkívül természetes, borovi fenyő kivonatból készült. A borovi fenyő természetes védő ereje biztosítja a nagyon kíméletes ketrectisztítást.
 • bunnyNature Care Gel - természetesen kíméletes kisállat gondozást biztosít borovi fenyő kivonattal nyulaknak és rágcsálóknak irritált bőr és mancs esetén.
Részletes termékinformációk

Biodiverz: 42 különböző növény a természetes rétekről 

Plusz válogatott gyógynövények: Csalán, pitypang, rózsafarkas, rozmaring, kakukkfű, zsálya, sárgabarack, fekete nadálytő és turbolya

A természetvédelmi rétek virágaiból: Százszorszép és kamilla

Kiegyensúlyozott hosszú élet receptje: Minden összetevő fontos és helyesen adagolva

3 szálas keverék: 3 különböző szálhossz a fogkopás és az egészséges bélflóra számára 

Optimális nyersrost és keményítő arány: Megvédi az állatot az elhízástól
Nyersrost és keményítő arány: 3,8: 1

Összetevők: Az állandóan termő rétekről (timothy, réti csenkesz, réti rókafarok, német perje, vörös csenkesz, kék fű (perje), taréjos tarackbúza (csomós ebír), bársonyfű, egynyári perje, fehér parlagfű, tavaszi fű (borjúpázsit), tarackbúza (csillagpázsit), fűcsomó, kanáriköles, fehér lóhere, vörös lóhere, pitypang levelek, cickafark, lándzsás útifű, kömény, erdei turbolya, bakszakáll, közönséges borzhínár, galaj, kakukkfű levelű veronika (Veronica serpyllifolia), gyepűbükköny, fekete nadálytő, réti aszat, földi borostyán, margaréták, ösztörűs veronika, palástfű, nagy földitömjén, takarmány bükköny, bibircses kőtörőfű, tavaszi pimpó, északi veronika, tavaszi ködvirág, őszi pitypang, piros parlagfű, tavaszi kankalin, kis lóhere), zabkagyló korpa, napraforgómag kivonat, lenmagkivonattal, gyümölcs törköly, sárgarépa törköly, búzakorpa, repcemag kivonat. Csalán levél, lándzsás útifű, édesköménymag, édesgyökér, fehérmályva gyökér, margaréta, rozmaring, ánizs, keserűfű, kakukkfű, zsálya levél, cickafark, kamillavirág, kálmos (gyógynövény 6%, virág 1%

Analitikai összetevők: 

 • nyersfehérje 13%
 • nyersolajok és nyers zsírok 2,7%
 • nyersrost 21%
 • keményítő 5,5%
 • nyers hamu 8,5%
 • kalcium 0,6%
 • foszfor 0,4%
 • nátrium 0,18%

Adalékanyagok (/kg): A Vitamin 10 000 IU • D3 Vitamin 700 IU • E Vitamin és minden RAC-alfa tokoferol acetát 60 mg • réz mint réz (II) -szulfát, pentahidrát 6 mg • jód mint kalcium-jodát, hexahidrát 0,9 mg • vas, mint vas (II) -sulfát, monohidrát 50 mg • cink mint cink-oxid 60 mg • mangán, mint mangán (II) -oxid 40 mg • szelenit, mint nátrium-szelenit 0,18 mg

Adagolás: Töltse fel az etetőtálat a RabbitDream HERBS-szel, és várja meg, amíg az összes ételt elfogyasztják, mielőtt újra töltené. Adjunk minden nap jó minőségű szénát és friss vízet. 6 éves korban váltson a RabbitDream SENIOR-ra.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13