bunnyNature Shuttle Guineapig

2 390Ft
KosárbaBetöltés alatt...

A bunnyNature Shuttle Guineapig egy teljes értékű átszoktató eledel 5 hónapnál idősebb tengerimalacok részére. Segít át/rászoktatni kedvencünket a számára optimális eledelre. Az első lépés az egészséges táplálkozás világába!

Az átállás menete:

1. Előbb etesse kedvencét Nature Shuttle Guineapig-gal (600 g).
2. Majd váltson GuineapigDream Basic-re.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Anélkül, hogy tudatában lennének, sokan alig biztosítják kedvenceiknek a számukra megfelelő táplálékot. Gyakorta tartalmaznak ezen étkek túl sok cukrot. A Nature Shuttle abban segíti ezen állatokat, hogy visszataláljanak a számukra ideális táplálkozás ösvényére.

Sajnos azon állatok étrendje, amelyek nem kapják meg a fajuknak megfelelő táplálékokat, tele van „gyorskajával”. Túl sok kalória és túl nagy cukor-tartalom. Ezen táplálékok alig tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek összhangban vannak az állatok természetes igényeivel. 
Magyarul ez azt jelenti, hogy az állatok helytelenül táplálkoznak.

Általában nem egyszerű ezen állatok számára az átállás a kalóriagazdag étrendről (egészségtelen) a fajspecifikus (egészséges) étrendre, mivel kialakult náluk egyfajta cukor-függőség, amelyről bizony le kell szoktatni őket.

A Nature Shuttle segít a tengerimalacoknak abban, hogy ezt a rövid átmeneti időszakot gond nélkül átvészeljék. Az egész nagyon egyszerűen működik, etesse kedvencet Nature Shuttle-lal, amíg a 600 grammos csomag el nem fogy és utána álljon át egy Dream termékre. A Nature Shuttle különleges összetételének köszönhetően megkönnyíti az átállást az optimális étrendre.

Összetevők: Az állandóan termő rétekről (timothy, réti csenkesz, réti rókafarok, német perje, vörös csenkesz, kék fű (perje), taréjos tarackbúza (csomós ebír), bársonyfű, egynyári perje, fehér parlagfű, tavaszi fű (borjúpázsit), tarackbúza (csillagpázsit), fűcsomó, kanáriköles, fehér lóhere, vörös lóhere, pitypang levelek, cickafark, lándzsás útifű, kömény, erdei turbolya, bakszakáll (réti legyezőfű), közönséges borzhínár, galaj, kakukkfű levelű veronika (Veronica serpyllifolia), gyepűbükköny, fekete nadálytő, réti aszat, földi borostyán, margaréták, ösztörűs veronika, palástfű, nagy földitömjén, takarmány bükköny, bibircses kőtörőfű, tavaszi pimpó, északi veronika, tavaszi ködvirág, őszi pitypang, piros parlagfű, tavaszi kankalin, kis lóhere), árpa, búzakorpa, zabkagyló korpa, hántolt napraforgómag, sárgarépa törköly, hántolt lenmag, lignocellulóz, édes paprika, sárgarépa, paszternák, cikória gyökér, nyírfa levél, petrezselyem szár, csicsóka, körömvirág, kalcium-karbonát, sörtörköly, szentjánoskenyér, sörélesztő, kamillavirág, inulin (poliszacharidok)

Analitikai összetevők: 

  • nyersfehérje 13,1%
  • nyersolajok és nyerszsírok 2,1%
  • nyersrost 18%
  • nyers hamu 8,5%
  • kalcium 0,7%
  • foszfor 0,4%

Adalékanyagok (/kg): A vitamin 10 000 NE • D3 vitamin 700 NE • E vitamin és minden RAC-alfa tokoferol acetát 60 mg • C vitamin mint aszkorbil-monofoszfát, kalcium-nátriumsó 600 mg • réz mint réz (II)-szulfát, pentahidrát 6 mg • jód mint kalcium-jodát, hexahidrát 0,9 mg • vas mint vas (II)-szulfát, monohidrát 50 mg • cink mint cink oxid 60 mg • mangán mint mangán (II)-oxid 40 mg • szelenit mint nátrium-szelenit 0,18 mg

Adagolás: Töltse fel az etetőtálat a Nature Shuttle GuineaPig-gel, és várja meg, amíg az összes ételt elfogyasztják, mielőtt újra töltené. Adjunk minden nap jó minőségű szénát és friss vizet kedvencünknek. Amikor elfogyott a csomag váltson át a GuineaPigDream Basic-re.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.