Zero Bugs Pet kemikáliamentes ultrahangos kullancs- és bolhariasztó medál kutyáknak és macskáknak

5 190Ft
A Zero Bugs Pet ultrahangos medál az egyik legjobb és leghatékonyabb kullancs- és bolhariasztó, amennyiben kemikáliamentes és biztonságos megoldást keresel kutyádnak vagy cicádnak. A termék hatékonyságát egyetemi vizsgálatok bizonyítják! Olaszországban gyártva.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A Zero Bugs termékeket olyan paraziták elleni küzdelemre tervezték, amelyek betegségeket közvetítenek, emberre és állatra egyaránt veszélyesek lehetnek. Mindezt kemikáliák nélkül, biztonságosan! Az ultrahangos technológia magas szintű védelmet nyújt a legelterjedtebb kártevők és paraziták ellen, mint például a kullancsok és a bolhák, mely hatékonyságát egyetemi kutatások támasztják alá!*
 
*A kutatást Prof. Vincenzo Cuteri végezte - az olasz Camerino Egyetem Állatorvosi Szakának Mikrobiológiai és Fertőző kórok Laboratóriumában (School of Biosciences and Veterinary Medicine - Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory, University of Camerino - Macerata - Italy). A termék hatékonyságát 45 különböző nemű, életkorú és fajta kutyán végezte. A vizsgálatok során a tesztalanyok nem sérültek és részesültek agresszív bánásmódban!

1

Pontosan milyen élősködők ellen nyújt védelmet a termék? 

✔ kullancs
✔ bolha  
✔ poratka

Mi az ultrahang hullám?

✔ Az ultrahanghullámok a levegő ártalmatlan rezgései, amelyeknek semmi közük a mobiltelefonok által kibocsátott káros elektromágneses sugárzáshoz!
✔ Az ultrahang mechanikus hanghullámokból áll, melyek minden irányba terjednek és kitöltik a zárt teret, még az elérhetetlennek tűnő helyekre is eljutnak.
✔ Az ultrahang hullámai az emberi fül által nem érzékelhető, magasabb frekvenciájúak.
✔ A technológia nem jelent veszélyt sem használójára, sem arra, aki érintkezik vele!
✔ A Zero Bugs Pet termékek orvostechnikai kutatások és fejlesztések eredményei. Hatékonyságukat a Camerino Egyetem Tudományos Laboratóriumaiban tesztelték. Így igazolván a kártevők és paraziták elleni hatékonyságot és az emberek, állatok maradéktalan biztonságát.

3

Miért a Zero Bugs Pet kemikáliamentes ultrahangos kullancs- és bolhariasztó medált ajánljuk kutyáknak és macskáknak?

✔ Könnyű, kényelmes viseletet biztosít
✔ Nem mérgező
✔ Környezetbarát
✔ Nem tartalmaz vegyianyagokat  
✔ Nincs ellenjavallat
✔ Ideális gyermekkel érintkezésbe kerülő állatok számára
✔ Ideális vemhes, beteg, vagy betegségből felépülő kutyák, cicák számára
✔ Pára és vízpermet álló (IP41)
✔ Hanghullámai biztonságosak és hallhatatlanok ember és állat számára egyaránt
✔ Pacemakert viselőknek is biztonságos
✔ Hatósugara kb. 1.5 m sugarú kör
✔ Aktiválás után akkumulátora 10 hónapig működik (lemerülése után nem cserélhető)
✔A Zero Bugs Pet nem bocsát ki vegyianyagokat és szagokat.
✔ Változó frekvenciájú ultrahang kibocsátásával működik, mely nem káros és nem kellemetlen sem embernek, sem kisállatunknak!
✔ Zavarja viszont a kullancsokat, bolhákat, ily módon elsődlegesen PREVENTÍV MEGOLDÁST kínálva!

2

Dr. Bedi Dóri, állatorvos tanácsai: "Kedves Gazdi! Elmondható, hogy mára a kullancsok, szúnyogok aktív időszaka kitolódott (bolha egész évben van). Gyakorlatilag februártól egészen október-novemberig tart. Sajnos egyre több a fertőzött parazita, így amellett, hogy kellemetlenséget okoznak, nagyobb baj is lehet, hisz súlyos betegségeket olthatnak kutyusaitokba, cicusaitokba! A terhelt időszakokban, ha vízparton sétáltok, vagy erdő közelében laktok, orvosi szemmel inkább kiegészítésnek javasolnám a bilétát! Miért lehet rá mégis szükség? Mert egy második, kockázatmentes védvonalat biztosít, valamint sok készítménynek nincsen távoltartó (repellens) hatása. Így, ha a parazita megfertőzni képtelen is kedvenced, a kellemetlen csípéseket még el kell viselnie."

FIGYELMEZTETÉS!

Mérete miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön!

Használat:

✔ Húzd ki a nyelvecskét az akkumulátor aktiválásához!
✔ A bekapcsolást 5 piros villanás jelzi.
✔ Úgy helyezd a medált a nyakörvre, hogy a nyílással ellátott oldal az állat teste felé nézzen!

Működés:

✔ A készülék működése bármikor ellenőrizhető a gomb egyszeri megnyomásával. A piros LED villogása jelzi, hogy a készülék működik.
✔ Várható élettartam 10 hónap.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.