Virbal Sebolytic gyógyhatású sampon zsíros, korpás, bűzös bőrre

Virbal Sebolytic gyógyhatású sampon zsíros, korpás, bűzös bőrre

8 190Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Virbal Sebolytic állatgyógyászati gyógyhatású termék kutyák és macskák számára zsíros, korpás, bűzös bőrre. A Sebolytic sampon hatékonyan távolítja el a kutyák és macskák bőréről a korpát, az egyéb szöveti törmeléket és a különböző eredetű váladékokat. Segít szabályozni a faggyútermelést, ezáltal csökkenti a túlzott faggyútermelésből eredő kellemetlen szagot. Segít fenntartani a szőr és a bőr természetes egyensúlyát. Javítja a bőr vitalitását.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Virbac - Egy cég az állatok egészségéért

A kizárólag állatgyógyászatnak szentelt Virbacot Pierre-Richard Dick állatorvos alapította 1968-ban a Nizza melletti Carrosban. A Virbac ma már a 6. legnagyobb állatgyógyászati cég, 2019-ban a bevétele 938 millió euró volt. Széles termékskáláján társállatok és gazdasági haszonállatok kezelésére szolgáló vakcinák és gyógyszerek egyaránt megtalálhatók. Az elmúlt 50 évben a Virbac elismert szakértővé vált az állatgyógyászatban. Az állatorvosok, állattenyésztésben dolgozók és állattulajdonosok számára készült termékei és szolgáltatásai a minőséget és a hatékonyságot ötvözik a kényelemmel. A cég több, mint 100 országban van jelen. A gyártó nem csak termékeket kínál, hanem aktívan folytat oktatási és támogató programokat is. Az állatorvosoknak és gazdiknak különböző oktatási anyagokat, tréningeket és információkat nyújtanak az állatok egészségével kapcsolatos legújabb fejleményekről és kezelési lehetőségekről.

All Product Shots

Minőség és hatékonyság

A Virbac termékek szigorú minőségellenőrzéseken és kutatás-fejlesztési folyamatokon mennek keresztül, a gyártó ily módon biztosítja termékei hatékonyságát és biztonságát. Ez a magas minőségi színvonal hozzájárul ahhoz, hogy az állatorvosok és a gazdik elégedettek legyenek a termékekkel, melyeket velük szorosan együttműködve igyekeznek mindig az igényeknek megfelelően tökéletesíteni. A Virbac elkötelezett az új és hatékonyabb állatgyógyászati megoldások kifejlesztése iránt. Kutatás-fejlesztési tevékenységeiknek köszönhetően folyamatosan új termékeket és technológiákat hoznak létre az állatok egészségének megóvása és javítása érdekében. A vállalatot 1968-ban alapították, így több mint öt évtizedes tapasztalattal rendelkezik az állatgyógyászati területen. Hosszú múltja és az ez idő során szerzett tapasztalatai hozzájárulnak a vállalat megbízhatóságához és szakértelméhez.

Széles termékskála

A Virbac kínálatában számos állatgyógyászati termék található, amelyek különböző állatfajoknak kínálnak megoldásokat igen széles körben. Ez lehetővé teszi az állatorvosok és gazdik számára egyaránt, hogy megtalálhassák az adott helyzet/probléma igényelte legmegfelelőbb terméket és kezelést. Sok állatorvos és szakember ajánlja a Virbac termékeket pácienseiknek, mivel megbízható és hatékony megoldásokat kínálnak az állatok egészségügyi problémáira.

Részletes termékinformációk

Virbal Sebolytic gyógyhatású sampon jellemzői:

  • Eltávolítja a felesleges faggyút és szöveti törmeléket.
  • Semlegesíti a kellemetlen szagokat.
  • Fenntartja a bőr és a szőr egyensúlyát.
  • Javítja a bőr vitalitását az S-I-S (Skin Innovative Science technology)-vel:
    • mikroorganizmus tapadás gátló hatás (Glycotechnology)
    • stimulálja a bőr természetes mikrobiológiai védelmét (Defensin technology)

Összetétel: Aqua, Sodium laureth sulfate, Coco betaine, Glycotechnology (Rhamnose, Galactose, Mannose, Lauryl glucoside), Defensin technology (Peumus boldus leaf extract, Spiraea ulmaria extract), Vitamin B6, Sodium salicylate, Linoleic acid, Linolenic acid, Piroctone olamine, Zinc gluconate, Tea tree oil.

Adagolás és az alkalmazás módja: Az állat szőrét meleg vízzel át kell nedvesíteni, majd s Sebolytic sampont a bőrön és a szőrzeten egyenletesen el kell oszlatni. Az egész testfelület átmas szírozását követően a sampont le kell öblíteni. Ezt követően az állatot újra be kell samponozni, de a sampont csak 5-10 perc elteltével kell lemosni bő, meleg vízzel. A sampont hetente 2-3 alkalommal, vagy az állatorvos utasításainak megfelelően szabad használni.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.