Vet-Dog Multivitamin tabletta kutyáknak

Vet-Dog Multivitamin tabletta kutyáknak

2 590Ft

A Vet-Dog Multivitamin tabletta természetes anyagokból összeállított, emelt dózisban vitaminokat, mikro- és makroelemeket, L-karnitint és májvédő, anyagcserét élénkítő anyagokat tartalmazó ízesített tabletta valamennyi korcsoportú kutya számára. Adása indokolt, amikor az általános ellenállóképesség fokozása szükséges: intenzív növekedés időszaka, csökkent vitalitás, betegségek alatt és után a felépülés gyorsítása, műtétek utáni állapot, stresszhelyzetekben (dresszírozás, kiállítás, utazás, vadászat, stb.), továbbá alkalmas lehet a fiatal állatok fejlődésének elősegítésére, kifejlett állatok közérzetének javítására, idős állatok életfunkcióinak fokozására.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A készítményt kúraszerűen, több héten keresztül célszerű adagolni. A kellemes ízesítésű tablettákat a kutyák szívesen fogyasztják, de az eleségbe is keverhető!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.