Trixie Denta Fun csomózott snack csontocskák kis- és kölyökkutyáknak

8 értékelés alapján

Trixie Denta Fun csomózott snack csontocskák kis- és kölyökkutyáknak

3 190Ft
Trixie DENTAfun Dog Snack rágótekercs kutyáknak. Ez a táplálék-kiegészítő segíti a természetes fogápolást és friss lehelletet biztosít. Erősíti a harapó és rágóizmokat. Alacsony zsírtartalmú, így kalóriaszegény. Kistermetű és kölyökkutyáknak ajánlott. Visszazárható csomagolása révén hosszan frissen tartható.
Írj a termékről értékelést!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

100% szárított marhabőr.

EU-ban engedélyezett szinezéket (adalékanyagot) tartalmaz.

Súlyeltérés a termék kiszáradása révén előfordulhat.


Értékelések (8)

  Ksch  -  2016. 12. 29. 19:55

  Nagyon hasznos kutyusoknak, legyen az kölyök vagy felnőtt. De ajánlom azok számára is, akiknek a kutyusa sokat rág. Jó hogy vissza zárható. Jó kis termék csak ajánlani tudom.

  MAnett  -  2018. 02. 28. 16:55

  Nagyon hasznos jól lefoglalja a kis rosszcsont ebeket akik szeretnek mindent szétrágni, Mellesleg kitűnő a fogápolásban. Nagyon szeretik a kutyáim, Csak ajánlani tudom és a csomagolása is praktikus mivel visszazárható!

  Bio  -  2018. 03. 01. 14:48

  Batyu kutyusunk nemrég nyert egy csomaggal belőle, itt az Okosgazdi játékban. Jóízűen ropogtatja azóta is minden nap, pedig szokott válogatni, de ezt szereti, így ha elfogy rendelünk majd neki.

  Kata  -  2018. 03. 06. 16:19

  Picit aggódtam, mivel kis-és kölyökkutyáknak van a termék, az én kutyusom viszont inkább középtermetű, hogy seperc alatt (rágás nélkül) lenyeli, de nem így lett :) Egy-két percet elcsámcsog rajta :) Szereti, kéri, várja, amikor meglátja a zacskót. Tényleg nagyon jó, hogy visszazárható, mert elég érdekes szaga van :)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.