Tickless Military ultrahangos kullancsriasztó rendvédelmi szervezetek számára

8 290Ft
Betöltés alatt...
A Tickless Military ultrahangos kullancsriasztó készülék emberi használatra készült termék, minden korosztály számára megfelelő. Vegyszer- és illatanyagmentes védelmet nyújt! Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen! A Tickless Human ideális megoldás a kullancsok távol tartására szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Bármennyi időt is töltesz a szabadban, a Tickless Military véd a kullancsoktól, vegyi- és illatanyagok használata nélkül.

Csak rögzítsd biztonságosan ruházatodra, és a készülék akár 6-12 hónapon keresztül távol tartja az élősködőket.

A Tickless ultrahangos impulzusai érzékelhetetlenek az emberek és állatok számára, de zavarják a kullancsokat. Hatósugara kb. 2 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál. Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket vagy illatanyagot, tökéletesen biztonságosan használható mindenki számára.

A Tickless technológia hatékonyságát az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Laboratóriumában elvégzett klinikai kutatás bizonyította.

  • vegyszer és illatanyag mentes
  • hatótávolsága 2 méter
  • hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt
  • egész szezonban védelmet nyújt

HASZNÁLATA: Húzd ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához, 4 rövid zöld villanás jelzi a bekapcsolást. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED-del bármikor ellenőrizheted a működést. A Tickless kullancsriasztót a rajta lévő csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral kell a ruházathoz rögzíteni. A kibocsájtott ultrahang-hullámokat ne fojtsd el azzal, hogy zsebbe vagy táskába teszed a készüléket. A készülék átlagos időjárási körülmények között körülbelül 6-12 hónapon keresztül működik.

Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem.

Műszaki meghibásodás esetén 6 hónap garanciát vállalunk.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13