Tickless Pet ajándékkal

Most igazán megéri az Okosgazdi webáruházban gondoskodnod kedvenced élősködők elleni védelméről. Időszakos promóciónk keretében 2 db Tickless Pet vásárlásakor ajándékba adunk egy Tickless Human terméket.

Így most 2 x 7190 Ft értékű vásárlás esetén ajándékba adjuk a szintén rendkívül népszerű Tickles Human terméket. Az ajándék értéke 8090 Ft. Ne maradj le erről a kivételes ajánlatról!

2 db Tickless Pet rendelése esetén (színtől függetlenül, tehát tehetsz 2 eltérő színűt is kosárba) az ajándék Tickless Human terméket mi adjuk hozzá a rendelésedhez annak feldolgozásakor. Az automatikusan küldött visszaigazoló emailben tehát még nem, de a kiszállítás időpontjáról és további részleteiről szóló emailben már látni fogod listázva az ajándék Tickless Human terméket is.

Rendelésed leadásakor a megjegyzés rovatba beírhatod az ajándék Tickless Human preferált színét(zöld, narancs). Ezt igyekszünk is teljesíteni, készlettől függően.

2 db Tickless Pet vásárlásakor ajándék Tickless a gazdinak

A Tickless Pet ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék kutyák és macskák számára készült, vegyszer- és illatanyagmentes védelmet biztosít! Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen. A Tickless Pet kiváló hatásfokkal működő termék, ideális megoldást kínál a kullancsok és bolhák kutyáktól és macskáktól történő távoltartására, környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül. Anyaga nem mérgező, nem bocsát ki vegyi anyagokat és szagokat. Változó frekvenciájú ultrahang kibocsátásával működik, amely nem káros és nem kellemetlen sem az emberek, sem az állatok számára, de zavarja a kullancsokat és a bolhákat, távoltartva illetve kényszerítve azokat a kisállattól való eltávolodásra. Használható kölyök, vemhes, öreg, beteg vagy betegségből felépülő és stresszre érzékeny kutyák, macskák esetében is. Hatósugara kb. 1,5 méter.

A Tickless Human ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék emberi használatra  készült termék. Vegyszer- és illatanyagmentes védelmet nyújt! Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen. A Tickless Human ideális megoldás a kullancsok távol tartására szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával. Csak rögzítsd biztonságosan a ruházatodra, és a készülék vegyi anyagok használata nélkül távol tarthatja a kullancsokat. A Tickless ultrahangos impulzusai érzékelhetetlenek az ember számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban. Hatósugara kb. 3 méter.

Tickless Pet ultrahangos riasztó


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13