1 vélemény alapján

Tickless Human ultrahangos bolha- és kullancsriasztó emberi használatra

A Tickless Human ultrahangos kullancsriasztó készülék emberi használatra  készült termék, minden korosztály számára megfelelő. Vegyszer- és illatanyagmentes védelmet nyújt! Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen! A Tickless Human ideális megoldás a kullancsok távol tartására szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával. Csak rögzítse biztonságosan ruházatára, és a készülék vegyi anyagok használata nélkül akár egész évben távol tarthatja a kullancsokat. A Tickless ultrahangos impulzusai érzékelhetetlenek az ember számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban. Hatósugara kb. 3 méter.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Tickless Human

A Tickless Human egy ultrahangos kullancsriasztó készülék minden korosztály számára, bármely szabadban végzett tevékenységhez.

A kiváló hatásfokkal működő termék ideális megoldást kínál a kullancsok távoltartására szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával, környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül. Változó frekvenciájú ultrahang kibocsátásával működik, amely nem káros és nem kellemetlen sem az emberek, sem az állatok számára, de zavarja a kullancsokat – távol tartva illetve kényszerítve azokat az embertől való eltávolodásra. A készülék hatósugara kb. 3 méter.

Tickless Human főbb termékjellemzők:

 • Elsődlegesen megelőzésre szolgál.
 • Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket, vagy illatanyagot tökéletesen biztonságosan használható mindenki számára. Természetesen mentes a vegyi anyagoktól. 
 • A készülék vízállósági besorolása: IP13 védelem.
 • A működési tartomány legfeljebb 3 méter. 
 • Az elem élettartama 12 hónapos folyamatos használat mellett. 
 • A készülék kikapcsolható / bekapcsolható, ezzel jelentősen növelve a felhasználási időt. 
 • A készülék alkalmas beteg állatokra, kölykökre, macskákra, idős állatokra.
 • A Tickless ultrahangos termékek hatékonyságát 2012-ben az olaszországi Camerino Egyetem kutatása bizonyította. 
 • A Tickless készülékek hatékonyságát megerősíti a minőségi és technológiai tanúsítványok, amelyekkel rendelkezik. CE, TÜV.

Használat:

Húzza ki a nyelvecskét a készüléket működtető (nem cserélhető) lítium elem aktiválásához.

A be- illetve kikapcsoláshoz nyomja be a gombot: 4 rövid zöld villanás a bekapcsolást, míg a hosszú piros villanás a kikapcsolást jelzi. Bekapcsolt állapotban a fény kb 5 percenként felvillan. 8 órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol. A TickLess Adult-ot a rajta lévő csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral a ruházathoz kell rögzíteni ügyelve arra, hogy a hanghullámokat áteresztő rácsot ne takarja el. Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt – így abban a nedvesség nem tesz kárt. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön.

Tickless Human ultrahangos készülék

Figyelmeztetés:

 • A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP13). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható.
 • Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön.
 • Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Amennyiben magán vagy hozzátartozóján kullancsot találna, azt azonnal távolítsa el hagyományos módon.
 • A készülék átlagos időjárási körülmények között körülbelül 3000 órán keresztül működik.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


  Vendég (#17935C)  -  2022. 06. 05. 13:07

  Elégedett vagyok, a megrendelt termék már a megrendelés másnapján megérkezett, ajándékot is küldtek hozzá.
  Másoknak is ajánlom az Okosgazdit!

Utoljára módosítva: 2024.02.13