Kosarak

A cicák és kutyák biztonságos szállítására nem csak a klasszikus értelembe vett, műanyagból készült szállítóboxok alkalmasak, hanem a favesszőből fonott szállító kosarak is. Természetesen ezekből is többféle változat érhető el, így kedvedre válogathatsz a célra megfelelő modellek közül. Mindegyikük egy biztonsági ráccsal van ellátva (a bejárati részen vagy a tetején), így az állat a szállítás közben nem tud kiszökni belőlük. Mivel favesszőkből állítják elő őket a gyártók, ezért rendkívül mutatósak, így egyes típusaik lakáson belül is használhatók kényelmes pihenőhelyként, alvóhelyként a kedvenced számára.

Egy attraktív dizájnnal rendelkező szállítókosár szépen illeszkedhet otthonod berendezéséhez is, és szinte bárhol elhelyezhető, de persze azért célszerű olyan helyre tenni, amit a kedvenced már korábban kiszemelt magának pihenés céljára. A szállítókosarat igazán komfortossá teheted hűséges négylábú társad, vagy doromboló kedvenced számáram egy puha textil pokróccal, vagy párnával. Néhány típus már párnával együtt kapható.

A szállítókosarak alapvetően két fő változatban érhetők el. Az egyik a hagyományos kézi fogantyúval ellátott típus, a másik a kerékpár elejére – vagy annak kormányára, csomagtartójára – rögzíthető változat. Ez utóbbi kifejezetten praktikus abban az esetben, ha szeretsz kerékpár túrákra menni, kirándulni és ilyen alkalmakkor időnként magaddal akarod vinni a kedvencedet is. A fonott szállító kosarak kiváló minőségűek, és rendkívül tartósak is, viszont nem annyira ellenállók a nedvesség/pára káros hatásaival szemben, mint a műanyag szállítóboxok, ezért ezt a tárolásuknál figyelembe kell venned. A vásárlás előtt mindenféleképpen győződj meg arról is, hogy az általad kiszemelt termék belső kialakítása és a mérete megfelelő-e a kedvencednek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13