Sajó, 3 éves, 51 cm magas, németjuhász keverék, kan

3 000Ft
Betöltés alatt...

UPDATE: 2023.05.18.: 2 hónap gazdis lét után visszakerült hozzánk viselkedési gondok miatt, ami nevelés hiányában alakult ki.


ÖRÖMHÍR, SAJÓ GAZDISODOTT! 🥰🥰🥰🥳🥳
Neki már nem tudsz támogatást küldeni, de ezen a linken megtalálod a többi kutyust, akik továbbra is hálásak a segítségért.


Sajó 2021. 08. 23-án került az Eb Árvaház gondozásába Szarvasról. Első pár évét láncon és egy fémhordó házikóban élte le. Hatósági intézkedésnek hála megmenekült, de rehabilitációra szorult, így első körben a Német Kutyapanzióba került, ahol elkezdtek szakemberek dolgozni vele, de nem volt egyszerű, mert félt az ismeretlen helytől, illetve emberektől… vicsorgott, ugatott mindenkit, nehezen lehetett kivenni a kennelből. Szerencsére ez hamar megváltozott és elkezdett nyitni, de persze nagyon apró lépésekben. Egyre ügyesebb, nyitottabb a külvilágra és gondozóira. A séták alkalmával még sok mindentől megijed, ezért csak gondozói vihetik sétálni. A kifutón is még a biztonság kedvéért hosszú pórázzal szaladgál, de egyre jobban élvezi és napról napra boldogabb kutyus. Sajnos a „láncos” élőélete miatt a kifutón is rendszeresen köröz..ez eléggé berögzült viselkedés, remélhetőleg idővel ezeknek a dolgoknak a száma csökken vagy teljesen megszűnik.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Tudnivalók a menhelyi árva kisállatok támogatásával kapcsolatban

Szeretnénk saját eszközeinkkel mi is hozzájárulni a menhelyi kutyák, macskák és egyéb kisállatok életének jobbá tételéhez, ezért létrehoztunk egy platformot, ahol a segíteni akaró és tudó embereket közvetlenül összekapcsoljuk az állatotthonok kis árváival, lehetőséget biztosítva utóbbiak direkt támogatására. Ennek révén az Okosgazdi rendszerében listázott menhelyi kisállatokat "névre szólóan" támogathatod. Jelenleg a tárnoki Eb Árvaház  Nonprofit Egyesület gazdátlan kutyusait segítheted programunkban.

Menhelyi kutyák támogatása

A szemléltető ábrának megfelelően jelenleg 3-féle módon nyújthatsz támogatást:

A.)  A kiválasztott kisállat profilján a "Kosárba" gombra kattintva adományozhatsz 3000 Ft-ot, vagy annak többszörösét - felső limit nincs :) -, amiből mi a menhellyel egyeztetve összeválogatjuk a kisállat számára leghasznosabb termék(ek)et, majd az(oka)t eljuttatjuk hozzá.

B.) Arra is lehetőséged van, hogy a webáruházunkban elérhető bármely termék(ek)et Te magad kiválaszd és megrendeld a kis pártfogoltadnak. Természetesen a kiszállítást ebben az esetben is intézzük mi helyetted. Csak tedd a kosaradba az adományozni kívánt eledelt, táplálékkiegészítőt, jutifalatot, bolhairtót és/vagy játékot, majd a "Checkout" oldalon írd be a megjegyzés rovatba a támogatni kívánt menhelyi kisállat nevét.

C.) Végezetül, akár egyszerre is rendelhetsz otthonra a saját kisállataidnak, valamint a kis menhelyi árva számára. Ilyenkor a "Checkout" oldal megjegyzés rovatában a kisállat neve mellett tüntesd fel azt is, hogy a rendelésedből mely termék(ek)et szánod neki. A megrendelést ebben az esetben szétbontjuk, majd az egyik csomagot küldjük Neked, a másikat pedig az állatotthonba.

Az állatmenhelyet tájékoztatjuk az adományozó személyéről, hacsak az adományozó ezt másképp nem kéri.

Menhelyi kutyák


SZÁLLÍTÁSI DÍJAT NEM SZÁMÍTUNK FEL

A felajánlott adományok kiszállításának költségét webáruházunk átvállalja.

Rendszerünk technikai/adminisztrációs okokból automatikusan felszámítaná a szállítási díjat (házhozszállítás opciót felajánlva). Ennek elkerülésére rendelésed/támogatásod leadásakor kérjük válaszd a SZEMÉLYES ÁTVÉTEL opciót (persze csak amennyiben párhuzamosan magadnak nem rendelsz).

A felajánlott adományok kiszállításának költségét webáruházunk átvállalja

Ha véletlenül nem a személyes átvétel opciót választod, így a szállítási díj automatikusan levonásra kerül, akkor ezt utólag korrigáljuk, és a vonatkozó díjat visszautaljuk.

Fizetés módja

  • Fizetni rendelésed leadásakor bankkártyával vagy azt követően banki utalással tudsz.
  • Utánvéttel abban az esetben fizethetsz, ha magadnak és a kis protezsáltadnak is egyszerre rendelsz. Ilyenkor mindent Neked számlázunk ki egyben, miközben a rendelést két csomagra bontjuk és külön küldjük Neked, illetve a menhelyre is. Az utánvét díj, és a szállítási díj is csak egyszer kerül felszámításra. Mindazonáltal a 11980 Ft-ot meghaladó rendelési összérték felett - utóbbiba a támogatás összegét is beleszámítva - a számodra történő szállítás is díjtalan.

Speciális körülmények

Előfordulhat, hogy egy-egy kisállat érzékeny valamely számára megrendelt eledelre. Természetesen ilyen esetekben se vész kárba az adományod, hiszen sok éhes szájat kell etetni az állatotthonokban. Igyekszünk az ilyen, adott kisállattal kapcsolatos információkat annak profilján feltüntetni, hogy ilyesmi lehetőség szerint minél kevésbé forduljon elő.

Mind a menhelyek, mind mi fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben egy adott időszakban valamely kisállat a többinél jóval több támogatást kap, akkor egyes ajándékokat - figyelembe véve a kisállatok igényeit is - átcsoportosítsuk más árvák részére, ezzel is elősegítve az igazságos elosztást.

Ezen támogatási rendszer üzemeltetéséből származó esetleges plusz bevételt - a felmerülő kapcsolódó költségek levonását követően - webáruházunk a menhelyek részére felajánlja.

Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot,

  • ha többet szeretnél megtudni valamelyik menhelyről, kisállatról,
  • ha bármilyen kérdésed van az adományozási rendszerünkkel kapcsolatban,
  • ha módosítanál a rendelés leadásakor kiválaszott fizetési módon (pl. utánvét helyett utalás),
  • ha tanácsot szeretnél kérni azt illetően, hogy melyik kis árvának éppen mire lenne leginkább szüksége, mit küldjél neki.

Elérhetőek vagyunk emailben, telefonon és Facebook chat-en is.

Állatmenhely, állatotthon

Kapcsolódó cikkeink:

Részletes termékinformációk

Neve: Sajó

Fajtája: németjuhász keverék

Született: 2018. 10. 10.

Származási helye: Szarvas - Szarvas Kóbor és Elveszett Kutsáiért Egyesület

Neme: kan

Marmagassága: 51 cm

Tulajdonságok:

  • Emberekkel, gyerekekkel: bizalmatlan
  • Kutyákkal: egyenlőre nincs adat
  • Macskákkal: egyenlőre nincs adat

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13