Railey, a pincsi méretű golden retri

Railey maga a természet egy csodája; egy pincsi méretű golden retriver fazonú bűbájos teremtmény.

Railey

Nagyot sétáltunk a fiatalemberrel. Rendkívül udvarias, figyelmes és előzékeny volt 🙂 Szeretem, ha észreveszi a kutyus, hogy ott vagyok a póráz másik végén!

Séta közben leültünk kicsit mert egyszer csak megállt, talán túl messzire kerültünk a menhely biztos falaitól. Ücsörögtünk, napoztunk, élvezte a simit, mondtam neki nem kell félnie, nem viszem semmi rossz helyre. Ettől megnyugodott és mentünk tovább.

Találtunk egy jobb létre szenderült egeret, láttam a mozdulatból, hogy neki akar állni meghemperegni, német-juhászhoz szokott lendülettel rászóltam: "Nem szabad!", Istenem, ahogy nézett rám ijedten utána, az egész gyönyörű kis pofiján ott volt, hogy na most mit fog ő kapni. Édesem, hogy mondjam el, hogy már nem bánthat senki?

Mondjuk amúgy is úgy tudott nézni egy-egy hirtelenebb mozdulatom alkalmával, hogy "bocs, hogy élek". Ebben a tekintetében benne van milyen lehetett eddig az élete.

De néha meg olyan kölyök arca van, hogy képtelenség ránézésre eldönteni mennyi idős lehet, emlékeztetni kell magamat, hogy egy kész, felnőtt kutyus ő.

És ahogy bújik az emberhez az valami kivételes. Látom lelki szemeimmel azt a dünckölődést amit tudna művelni a kanapén a tv előtt a gazdival.

Railey

Ha többet szeretnél megtudni Railey-ről, vagy ajándékot szeretnél küldeni neki, akkor azt néhány kattintással megteheted.

Ha még nem hallottál a Támogatói Programunkról, akkor itt megnézheted a részleteket.

Railey

Railey

Kapcsolódó cikkeink:


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13