Royal Canin Medium Ageing 10+ | Közepes testű idős kutya száraz táp

32 190Ft-tól
Ingyenes kiszállítás
A Royal Canin Medium Ageing 10+ egy teljes értékű táp idősödő, közepes testű kutyáknak, 11 és 25 kg közötti felnőttkori testtömeg, 10 éves kortól. Antioxidánsok egyedülálló komplexét tartalmazza, amely segíti a szabad gyökök semlegesítését. Elősegíti a kutya szervezetében található létfontosságú molekulák állapotának fenntartását az általános jó egészség megőrzésének támogatása érdekében. A táp omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA) is tartalmaz, amelyek támogatják a csontok és az ízületek egészségét.
Írj a termékről értékelést!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Medium Ageing 10+ főbb jellemzői: 

  • Az egészséges öregedés támogatása: Ez az összetétel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek támogatják a közepestestű kutyák egészséges öregedését. A táp EPA/DHA-t, valamint egy szabadalmaztatott antioxidáns komplexet tartalmaz, mely semlegesíti a szabadgyököket.
  • A csontok és az ízületek egészsége: Támogatja a szenior közepestestű kutyák megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését.
  • A bőr és a szőrzet állapota: Speciális tápanyagok biztosítják a szőrzet és a bőr egészségét. EPA- és DHA-ban gazdag.

Most, hogy közepes testű kutyád a felnőttkor későbbi éveibe lépett, fontos, hogy biztosítsd: tápláléka olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek elősegítik az optimális egészségi állapot fenntartását.

A 10 évnél idősebb, 11-25 kg testtömegű, közepes testméretű kutyák számára ajánlott tápot kifejezetten az idős, közepes méretű kutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki.

Az ekedek kifejezetten úgy alkották meg, hogy támogassa az Tiedhez hasonló, közepes testméretű kutyák egészséges öregedését.

Antioxidánsok egyedülálló komplexét tartalmazza, amely segíti a szabad gyökök semlegesítését. Elősegíti a kutya szervezetében található létfontosságú molekulák állapotának fenntartását az általános jó egészség megőrzésének támogatása érdekében.

A táp omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA) is tartalmaz, amelyek támogatják a csontok és az ízületek egészségét. Ez különösen fontos az idős kutyák számára a kiváló életminőség fenntartása érdekében.

Emellett a bőr egészségét és a szőrzetet fényességét támogató specifikus tápanyagokat is tartalmaz, amellyel szintén hozzájárul az általános jó egészségi állapot megőrzéséhez. A bőr egészsége közvetlen hatást gyakorol a szőrzet állapotára és kinézetére, ezért a bőr egészségének fenntartása kétszeresen is fontos a kutyák számára.

A kutyák egyéni ízlésének megfelelve a ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ ízletes pecsenyelében levő falatok formájában, nedves tápként is elérhető.

Ha nedves és száraz tápokat egyaránt alkalmaznál, egyszerűen csak kövesd etetési útmutatóinkat, hogy az optimális hatás érdekében kutyád biztosan a megfelelő mennyiséget kapja mindkét fajtából.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek kutyád speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot biztosít kutyád számára.

Összetétel: Rizs, dehidratált baromfifehérje, búza, búzaliszt, állati zsiradékok, kukorica, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi fehérje kivonat*, halolaj, szójaolaj, élesztő és annak részei, paradicsom (likopin forrás), Psyllium maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), ásványi sók, borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).
*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 30500 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 42 mg, E2 (Jód): 4,2 mg, E4 (Réz): 13 mg, E5 (Mangán): 55 mg, E6 (Cink): 138 mg, E8 (Szelén): 0,07 mg - Érzékszervi adalékanyagok: Tea kivonat (polifenol forrás): 150 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 26,0 %
  • Nyersolajok és -zsírok: 14,0 %
  • Nyershamu: 4,7 %
  • Nyersrost: 1,7 %
  • EPA/DHA: 4 g/kg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.