Royal Canin Giant Adult - óriás testű felnőtt kutya száraz táp

A Royal Canin Giant Adult egy teljes értékű táp felnőtt kutyáknak, óriástestű fajták számára (45 kg vagy feletti felnőttkori testtömeg), 18/24 hónapos kortól. Az óriástestű kutyák testtömege elérheti akár a 100 kg-ot is, ezért fontos, hogy táplálékuk tartalmazza a testméretükhöz és ízületeik támogatásához szükséges tápanyagokat. Az eledel glükozamint és kondroitint tartalmaz, amelyek folyamatosan gondoskodnak a porcok és csontok és az izmok egészségéről. Antioxidánsok (például A-, E- és C-vitamin) egyedülálló és kiegyensúlyozott komplexét tartalmazza, amely elősegíti a szabad gyökök sejtekre kifejtett hatásának semlegesítését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Giant Adult  főbb jellemzői:

  • A csontok és az ízületek támogatása: Támogatja az óriástestű kutyák nagy megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését.
  • Antioxidáns-komplex: Antioxidánsok szinergista komplexe a szabadgyökök semlegesítésének elősegítése érdekében.
  • Egészséges szívműködés: A taurin tartalmának köszönhetően támogatja a megfelelő szívműködést.

ROYAL CANIN® Giant Adult 45 kg vagy afeletti testtömeggel rendelkező felnőtt kutyák számára ajánlott; a tápot kifejezetten a tiedhez hasonló, óriástestű kutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki.

A kutya testméretéből adódóan fontos, hogy olyan hasznos tápanyagokat kapjon, amelyek hozzájárulnak az egészséges csontszerkezet és ízületek fenntartásához, így biztosítva, hogy azok lehetővé tegyék saját testsúlyának megtartását. Ezért a táp glükozamint és kondroitint tartalmaz, amelyek folyamatosan gondoskodnak a porcok és csontok és az izmok egészségéről.

A kutya testsúlyának megfelelő szabályozása kiemelten fontos a nemkívánatos felesleges súlygyarapodás elkerülése érdekében. Óriás testméretéből adódóan kutyád már így is jelentős súlyt cipel – ezért a tápanyagokban gazdag táplálék mellett rendszeres és elegendő mennyiségű testmozgásra is szüksége van az egészséges testtömeg fenntartásának további támogatása érdekében.

Az eledel antioxidánsok (például A-, E- és C-vitamin) egyedülálló és kiegyensúlyozott komplexét tartalmazza, amely elősegíti a szabad gyökök sejtekre kifejtett hatásának semlegesítését.

A tápban aminosavak – például taurin és L-karnitin – is megtalálhatók, melyek segítenek támogatni a vérkeringés és a szívműködés egészségét.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékük esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek kutyád speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Giant Adult táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít kutyád számára.

Összetétel: Dehidratált baromfifehérje, kukorica, kukoricaliszt, állati zsiradékok, búza, rizs, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, cukorrépapép, növényi fehérje kivonat*, halolaj, növényi rostok, élesztők, szójaolaj, ásványi sók, borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).
*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 21500 NE, D3 vitamin: 1000 NE, E1 (Vas): 41 mg, E2 (Jód): 4,1 mg, E4 (Réz): 13 mg, E5 (Mangán): 53 mg, E6 (Cink): 159 mg, E8 (Szelén): 0,09 mg, Taurin: 1,3 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 28 %
  • Nyersolajok és -zsírok: 20 %
  • Nyershamu: 5,2 %
  • Nyersrost: 1,8 %.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13