Royal Canin Mini Starter - Száraz táp kistestű vemhes szuka és kölyök kutya részére 2 hónapos korig

A Royal Canin Mini Starter egy teljesértékű táp kistestű szukáknak vemhesség és szoptatás alatt, valamint elválasztás alatt lévő kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. Összetétele bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint, amely támogatja az egészséges immunrendszer fejlődését. A jótékony hatású prebiotikumok (pl. MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében. A formula Omega-3 zsírsavakban (pl. DHA) gazdag, amely tudományosan bizonyított módon támogatja a fiatal kölyökkutyák agyának egészséges fejlődését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Mini Starter - Száraz táp kistestű vemhes szuka és kölyök kutya részére 2 hónapos korigRoyal Canin Mini Starter - Száraz táp kistestű vemhes szuka és kölyök kutya részére 2 hónapos korigRoyal Canin Mini Starter - Száraz táp kistestű vemhes szuka és kölyök kutya részére 2 hónapos korig

Royal Canin Mini Starter főbb jellemzői:

  • Erős immunrendszer: Összetétele bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint
  • Mikrobiom támogatása: Jótékony hatású prebiotikumokat tartalmaz.
  • Az agy fejlődése: Omega-3 zsírsavakban (pl. DHA) gazdag, amely tudományosan bizonyított módon támogatja a fiatal kölyökkutyák agyának egészséges fejlődését.
  • Támogatja az anyakutyát és a kölyökkutyát: Tápanyag-összetétele megfelel a szuka nagy energiaszükségletének a vemhesség végén és a szoptatás során.

Az újszülött kölyökkutyák tápanyagszükséglete különleges, hogy segítsen támogatni fejlődésben lévő érzékszerveiket és idegrendszerüket. Továbbá a növekedésben lévő kölyökkutyák táplálása komoly feladat, amely nagyban befolyásolhatja kistestű kutyád anyagcseréjét. Az elválasztási időszak során, amikor át lehet térni  a szilárd táplálékra, az anyakutyának és kölykeinek testreszabott étrendre van szükségük, hogy kielégítsék különleges tápanyagszükségletüket.

A tápot kifejezetten az anyakutyák és kölyökkutyáik tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki. A formula megfelelő a legfeljebb 10 kg testtömegű, kistestű felnőtt kutyák és az elválasztás alatt levő kölyökkutyák számára 2 hónapos korig.

Ezt az egyedi étrendet kifejezetten ahhoz igazították, hogy megfeleljen kistestű kutyája nagy energiaszükségletének a vemhesség végén és a szoptatás során. Valamint úgy fejlesztették ki, hogy támogassa a kölyökkutyák egészséges fejlődését.

Összetétele bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint, amely támogatja az egészséges immunrendszer fejlődését.

A jótékony hatású prebiotikumok (pl. MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.

A formula Omega-3 zsírsavakban (pl. DHA) gazdag, amely tudományosan bizonyított módon támogatja a fiatal kölyökkutyák agyának egészséges fejlődését.

A tápot könnyű visszanedvesíteni vízzel, melytől étvágygerjesztő kása állaga lesz, amely ideális az elválasztandó kölyökkutyák számára.

Tudtad, hogy a kölyökkutyák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? A rövid, 8 hetes időszak során a kölyökkutyáknak olyan étrendre van szükségük, amely különösen a következő növekedési szakasz tápanyagszükségleteihez igazodik. Ebben a szakaszban át lehet térni a ROYAL CANIN® Mini Puppy tápra, amely száraz tápszemcseként vagy nedves szószban kapható.

A Royal Caninnál elkötelezettek egy jobb világ megteremtése iránt a macskák és a kutyák számára. Több mint 50 éve dolgozunak szoros együttműködésben tenyésztőkkel, állatorvosokkal és kisállatszakértőkkel, megosztva egymással a szakmai tudást és a tudományos kutatásokat, hogy megteremtsék az egyedi, precíz, tápanyagokkal kapcsolatos megoldásokhoz való elkötelezett hozzáállást.

Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét. Amikor kistestű kutyád és kölykei ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog tápot esznek, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kapnak.

Összetétel: Dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsírok, búzaglutén*, kukorica, cukorrépapép, hidrolizált állati fehérjék, ásványi anyagok, szójaolaj, halolaj, frukto-oligoszacharidok, hidrolizált élesztő (manno-oligoszacharidok és béta-glükán forrása) (0,30%), algaolaj, Schizochytrium sp. (DHA forrása), vajsav nátriumsója, bársonyvirágliszt.
*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 18500 NE, D3-vitamin: 1200 NE, Vas (3b103): 40 mg, Jód (3b201, 3b202): 4 mg, Réz (3b405, 3b406): 12 mg, Mangán (3b502, 3b504): 52 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 131 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,07 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Átlagos beltartalom:

  • Nedvesség 8%
  • Fehérje 30%
  • Zsírtartalom 22%
  • Nyersrost 1,3%
  • Nyershamu 8,5%
  • NFE 30,2%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13