Royal Canin Mini Adult 8+ | Kistestű idősödő kutya száraz táp 

A Royal Canin Mini Adult 8+ egy teljes értékű táp felnőtt kutyáknak, kistestű fajták számára, 10 kg vagy alatti felnőttkori testtömegig, 8 éves kortól. Speciálisan beállított tápanyagtartalma segít megőrizni az öregedés első jeleit mutató kistestű kutyák életerejét. A megfelelően beállított energiatartalomnak köszönhetően segít fenntartani az egészséges testsúlyt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Mini Adult 8+ főbb jellemzői:

  • Az életerő támogatása: E formula tápanyagai segítenek fenntartani az öregedés első jeleit mutató kistestű kutyák vitalitását. Szabadalmaztatott antioxidáns komplexet tartalmaz.
  • Fokozott ízletesség: Még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék.
  • Megfelelő energiatartalom: Segít az egészséges testsúly fenntartásában

A kutya felnőtt évei során fontos, hogy tápláléka olyan tápanyagokat biztosítson számára, amelyek az öregedés első jeleinek megjelenésétől folyamatosan támogatják egészségének megőrzését.

A táp a kistestű, legfeljebb 10 kg testtömegű kutyák számára ajánlott, 8 éves kortól. A tápot a kistestű felnőtt kutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki.

Speciálisan beállított tápanyagtartalma segít megőrizni az Tiedhez hasonló, az öregedés első jeleit mutató kistestű kutyák életerejét. Ezért antioxidánsok egyedülálló komplexét tartalmazza, amely támogatja a szabad gyökök hatásainak semlegesítését.

Egyes kistestű fajták válogatásra hajlamosak lehetnek. Ha ez a te kistestű kutyájádra is igaz, hátradőlhetsz: a ROYAL CANIN® Mini Adult 8+ tápot válogatott ízanyagokkal alkották meg. A fokozott ízletesség ennél a tápnál azt jelenti, hogy még a legválogatósabb kutyák étvágyát is kielégíti!

A megfelelően beállított energiatartalomnak köszönhetően a táp a Tiedhez hasonló, kistestű kutyák számára az egészséges testsúly fenntartásában is segít. Mivel a kistestű kutyáknak általában nagy az energiaszükségletük, a táp magas energiatartalma összhangban van kutyája jellemzőivel és életmódjával.

A formula L-karnitint is tartalmaz. Ez a fontos tápanyag a zsírsavak szállításában játszik szerepet, támogatja az egészséges zsíranyagcserét.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek kutyád speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Mini Adult 8+ táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít kutyád számára.

Összetétel: Kukorica, rizs, dehidratált baromfifehérje, állati zsiradékok, kukoricaliszt, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, szójaolaj, ásványi sók, halolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).
*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 22000 NE, D3 vitamin: 1000 NE, E1 (Vas): 44 mg, E2 (Jód): 4,4 mg, E4 (Réz): 13 mg, E5 (Mangán): 57 mg, E6 (Cink): 140 mg, E8 (Szelén): 0,07 mg, L-karnitin: 50 mg - Érzékszervi adalékanyagok: Tea kivonat (polifenol forrás): 150 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 27%
  • Nyersolajok és -zsírok: 16%
  • Nyershamu: 4,9%
  • Nyersrost: 1,5%.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13