Royal Canin Medium Puppy - Közepes testű kölyök kutya száraz táp 

A Royal Canin Medium Puppy kifejezetten a közepes testű kölyökkutyák tápanyagszükségleteit megfelelő teljesértékű eledel. Összetétele megfelelő a 2-12 hónapos kölyökkutyák számára, amelyeknek 11-25 kg felnőttkori testsúlyt kell elérniük. Olyan tápanyagokat tartalmaz, mint a C- és E-vitamin, hogy támogassa a kölyökkutyák természetes védekezőrendszerét. Omega-3 zsírsavakban (pl. DHA) gazdag, amely tudományosan bizonyított módon támogatja a kölyökkutya agyának egészséges fejlődését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Medium Puppy - Közepes testű kölyök kutya száraz tápRoyal Canin Medium Puppy - Közepes testű kölyök kutya száraz tápRoyal Canin Medium Puppy - Közepes testű kölyök kutya száraz tápRoyal Canin Medium Puppy - Közepes testű kölyök kutya száraz tápRoyal Canin Medium Puppy - Közepes testű kölyök kutya száraz táp

Royal Canin Medium Puppy főbb jellemzői:

  • Mikrobiom támogatása: Az optimális emésztőszervi biztonságot támogató tápanyagok (L.I.P. fehérjék) és a kiegyensúlyozott bélflóra (prebiotikumok, FOS, POS) egyedülálló kombinációja, amely hozzájárul a bélsár jó minőségéhez.
  • Optimális energiatartalom: A szükségletekhez adaptált energia- és magas fehérjetartalmának köszönhetően elősegíti a harmonikus növekedést.
  • Az agy fejlődése:  Omega-3 zsírsavakban (pl. DHA) gazdag, amely tudományosan bizonyított módon támogatja a kölyökkutya agyának egészséges fejlődését.
  • Erős immunrendszer: Elsősorban szabadalmazott antioxidáns komplex- és mannán-oligoszacharid tartalmának köszönhetően támogatja a kölyökkutya természetes védekező rendszerét.

A kölyökkor a nagy változások időszaka. Közepes testű kölyökkutyádnak intenzív növekedési szakasza során elegendő kalóriára és megfelelő tápanyagokra van szüksége az egészséges növekedéshez. Ebben a növekedési fázisban fejlődnek ki kölyökkutyád csontjai, izmai, érzékszervei és idegrendszere. Ekkor gyengül meg az anya kolosztrumával felvett ellenanyagok szintje, ami azt jelenti, hogy a kölyökkutyáknak optimális fehérjemennyiségre van szükségük, hogy kifejlődjön saját immunrendszerük.

A tápot kifejezetten a közepes testű kölyökkutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki. Összetétele megfelelő a 2-12 hónapos kölyökkutyák számára, amelyeknek 11-25 kg felnőttkori testsúlyt kell elérniük.

Ez az egyedi étrend olyan tápanyagokat tartalmaz, mint a C- és E-vitamin, hogy támogassa a kölyökkutyák természetes védekezőrendszerét, míg immunrendszerük fejlődésben van.

Omega-3 zsírsavakban (pl. DHA) gazdag, amely tudományosan bizonyított módon támogatja a kölyökkutya agyának egészséges fejlődését.

A jótékony hatású prebiotikumok (pl. FOS, MOS és cukorrépapép) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően az eledel segít támogatni a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is a megfelelő emésztés érdekében.

Továbbá a formula optimális energiatartalommal rendelkezik, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy kielégítse a növekedésben lévő közepes testű kölyökkutyák energiaigényét.

tápszemcséit kifejezetten a közepes testű kölyökkutyák szájának méretéhez fejlesztették ki. Elég nagynak kell lennie, hogy elősegítse elfogyasztását, de nem túl nagynak, mert akkor a kölyökkutya vonakodni fog az evéstől. Támogatja továbbá a fogak egészségét, köszönhetően mechanikus fogtisztító hatásának, miközben a kölyökkutya rág.

Tudtad, hogy a kölyökkutyák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? Mire közepes testű kölyökkutyád eléri a 12 hónapos kort, olyan étrendre van szüksége, amely egyedileg igazított, hogy megfeleljen a tápanyagszükségleteinek felnőtt kutyaként. Ebben a szakaszban át lehet térni a ROYAL CANIN® Medium Adult tápra, amely száraz tápszemcseként vagy nedves falatokként, szószban kapható.

A Royal Caninnál elkötelezettek egy jobb világ megteremtése iránt a macskák és a kutyák számára. Több mint 50 éve dolgoznak szoros együttműködésben tenyésztőkkel, állatorvosokkal és kisállatszakértőkkel, megosztva egymással a szakmai tudást és a tudományos kutatásokat, hogy megteremtsék az egyedi, precíz, tápanyagokkal kapcsolatos megoldásokhoz való elkötelezett hozzáállást.

Valamennyi termékük esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét. Amikor közepes testű kölyökkutyád ROYAL CANIN® Medium Puppy tápot eszik, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: Dehidratált baromfifehérje, állati zsírok, búzaglutén*, cukorrépapép, dehidratált sertésfehérje*, kukoricaglutén, rizs, búzaliszt, hidrolizált állati fehérjék, búza, kukoricaliszt, ásványi anyagok, szójaolaj, élesztő és annak részei, halolaj, frukto-oligoszacharidok, hidrolizált élesztő (manno-oligoszacharidok és béta-glükán forrása) (0,30%), algaolaj, Schizochytrium sp. (DHA forrása), yucca schidigera lé, bársonyvirágliszt.
*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 15500 NE, D3-vitamin: 1000 NE, Vas (3b103): 38 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,8 mg, Réz (3b405, 3b406): 12 mg, Mangán (3b502, 3b504): 50 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 132 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,06 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Átlagos beltartalom:

  • Nedvesség 8,0%
  • Fehérje 32%
  • Zsírtartalom 20%
  • Nyersrost 1,6%
  • Nyershamu 8,6%
  • NFE 29,8%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13