Royal Canin Medium Puppy - Nedves táp közepes testű kölyök kutya részére

A Royal Canin Medium Puppy kifejezetten a közepes testű kölyökkutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki. Összetétele megfelelő a 2-12 hónapos kölyökkutyák számára, amelyeknek 11-25 kg felnőttkori testsúlyt kell elérniük. C -és E-vitamint tartalmaz, melyek erősítik az immunrendszer. Omega-3 zsírsavakban gazdag az agy egészséges fejlődésének az érdekében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Medium Puppy - Nedves táp közepes testű kölyök kutya részéreRoyal Canin Medium Puppy - Nedves táp közepes testű kölyök kutya részéreRoyal Canin Medium Puppy - Nedves táp közepes testű kölyök kutya részére

Royal Canin Medium Puppy főbb jellemzői:

  • Lágy állag, amely megfelel a kölyökkutyák tejfogának: Tökéletes méretű darabok, állag és íz a közepes testű kölyökkutyák növekedéséhez.
  • Erős immunrendszer: Támogatja a kölyökkutya egészséges immunrendszerének fejlődését a tudományosan bizonyított komplexszel, beleértve az E- és C-vitamint.
  • Az agy fejlődése: Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, mely tudományosan bizonyított módon támogatja a kölyökkutya agyának fejlődését és elősegíti a tanulást a kölyökkutya korai tanítása során.
  • Szószos textúra: A Medium Puppy in Gravy tápot úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a legigényesebb kutyák ízlelését. Támogatja az egészséges hidratáltságot, és tökéletes a Medium Puppy száraz tápszemcséivel való vegyes etetéshez.

A kölyökkutya korszak a nagy változások időszaka. Közepes testű kölyökkutyád intenzív növekedési szakasza során elegendő kalóriára és megfelelő tápanyagokra van szüksége az egészséges növekedéshez. Ebben a növekedési fázisban fejlődnek ki kölyökkutyád csontjai, izmai, érzékszervei és idegrendszere. Ekkor gyengül meg az anya kolosztrumával felvett ellenanyagok szintje, ami azt jelenti, hogy a kölyökkutyáknak optimális fehérjemennyiségre van szükségük, hogy kifejlődjön saját immunrendszerük.

A tápot kifejezetten a közepes testű kölyökkutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki. Összetétele megfelelő a 2-12 hónapos kölyökkutyák számára, amelyeknek 11-25 kg felnőttkori testsúlyt kell elérniük.

Ez az egyedi étrend olyan darabokat tartalmaz étvágygerjesztő szaftos szószban, amelyek mérete, állaga és íze tökéletes a közepes testű, növekedésben lévő kölyökkutyák számára.

Ez az egyedi étrend olyan tápanyagokat tartalmaz, mint a C- és E-vitamin, hogy támogassa a kölyökkutyák természetes védekezőrendszerét, míg immunrendszerük fejlődésben van.

A formula Omega-3 zsírsavakban (pl. DHA) gazdag, amely tudományosan bizonyított módon támogatja a kölyökkutya agyának egészséges fejlődését.

A jótékony hatású prebiotikumok és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően, a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.

A tápot úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a legigényesebb kutyák ízlelését. Ez a nedves táp kölyökkutyád számára pozitív érzékszervi tapasztalatot biztosít, támogatja az egészséges hidratáltságot, és tökéletes a ROYAL CANIN® Medium Puppy száraz tápszemcséivel való vegyes etetéshez.

Tudtad, hogy a kölyökkutyák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? Mire közepes testű kölyökkutyád eléri a 12 hónapos kort, olyan étrendre van szüksége, amely egyedileg igazított, hogy megfeleljen a tápanyagszükségleteinek felnőtt kutyaként. Ebben a szakaszban át lehet térni a ROYAL CANIN® Medium Adult tápra, amely száraz tápszemcseként vagy nedves falatokként, szószban (pecsenyelében) kapható.

A Royal Caninnál elkötelezettek egy jobb világ megteremtése iránt a macskák és a kutyák számára. Több mint 50 éve dolgoznak szoros együttműködésben tenyésztőkkel, állatorvosokkal és kisállatszakértőkkel, megosztva egymással a szakmai tudást és a tudományos kutatásokat, hogy megteremtsék az egyedi, precíz, tápanyagokkal kapcsolatos megoldásokhoz való elkötelezett hozzáállást.

Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét. Amikor közepes testű kölyökkutya ROYAL CANIN® Medium Puppy in Gravy tápot eszik, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: Hús és állati melléktermékek, olajok és zsírok, gabonafélék, növényi eredetű fehérjekivonatok, ásványi anyagok, növényi eredetű melléktermékek, élesztő.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 150 NE, Vas (3b103): 6 mg, Jód (3b202): 0,34 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,7 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1,9 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 19 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

Átlagos beltartalom:

  • Nedvesség 78,4%
  • Fehérje 8,4%
  • Zsírtartalom 6%
  • Nyersrost 1%
  • Nyershamu 2%
  • NFE 4,3%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13