2 vélemény alapján

Royal Canin Mini Puppy - Nedves táp kistestű kölyök kutya részére

A Royal Canin Mini Puppy tápot kifejezetten a kistestű kölyökkutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki. Összetétele megfelelő a 2-10 hónapos kölyökkutyák számára, amelyeknek 4-10 kg felnőttkori testsúlyt kell elérniük. Olyan tápanyagokat tartalmaz, mint a C- és E-vitamin, hogy támogassa a kölyökkutyák természetes védekezőrendszerét, míg immunrendszerük fejlődésben van.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Mini Puppy - Nedves táp kistestű kölyök kutya részéreRoyal Canin Mini Puppy - Nedves táp kistestű kölyök kutya részéreRoyal Canin Mini Puppy - Nedves táp kistestű kölyök kutya részére

Termékjellemzők:

  • sűrű szövésű háló
  • könnyű műanyag keret, könnyen összerakható
  • hajlékony fémlapkákkal akasztható az üvegfalra
  • több méretben kapható

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    Vendég (#2C02B7)  -  2024. 06. 17. 06:39

    Nagyon szeretik a kutyik, nehéz volt rátalálni olyan hamira, amit szívesen megesznek. Plusz imádom, hogy egy adag van egy alutasakban, nincs össze-vissza rakosgatva maradék a hűtőben.

Utoljára módosítva: 2024.02.13