Royal Canin Mini Ageing 12+ | Nedves táp kistestű idős kutya részére

A Royal Canin Mini Ageing 12+ egy teljesértékű nedvestáp kistestű, idősödő kutyák részére, 12 éves kortól. EPA és DHA Omega-3 zsírsavakkal, melyek hozzájárulnak az egészséges, megfelelően táplált bőr és szőrzethez. Gondosan beállított foszfortartalmának köszönhetően a táp támogatja a kutya kiválasztórendszerét is.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Mini Ageing 12+ főbb jellemzői:

  • Az egészséges öregedés támogatása: A táp EPA-t, DHA-t és egy különleges antioxidáns-komplexet tartalmaz a szabadgyökök közömbösítésénekelősegítésére.
  • Egészséges veseműködés: A táp gondosan beállított foszfortartalmának köszönhetőentámogatja az egészséges veseműködést.
  • A bőr és szőrzet állapota: A bőr egészségének megőrzését támogatótápanyagokat tartalmaz. EPA-val és DHA-valkiegészített.

A kistestű kutyák öregedésével fontos annak biztosítása, hogy a kor előrehaladtával étrendjük folyamatosan hozzájáruljon megfelelő egészségi állapotukhoz. A táplálás valamennyi életkorban meghatározó szerepet játszik. A változás csak a szükséges tápanyagok típusát érinti.

A 12 éves kortól, 10 kg vagy az alatti testtömeggel rendelkező, kistestű kutyák számára ajánlott tápot kifejezetten a kistestű kutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki.

Egyedülálló antioxidáns-komplexet tartalmaz. Az antioxidánsok összetétele elősegíti a szabad gyökök hatásainak semlegesítését. Gondosan beállított foszfortartalmának köszönhetően a táp emellett – az egészséges vesefunkció- és aktivitás fenntartásának elősegítésével – támogatja a kutya kiválasztórendszerét is.

Bár a kutya egész élete során fontos az egészséges szőrzet fenntartása, a felnőttkor későbbi éveiben arra kiemelt figyelmet kell fordítani. Az EPA és DHA Omega-3 zsírsavak szintén hozzájárulnak az egészséges, megfelelően táplált bőr és a szőrzet jó állapotának támogatásához és fenntartásához.

A kutyák egyéni ízlésének megfelelve a ROYAL CANIN® Mini Ageing száraztápként, ropogós és ízletes tápszemcsékkel is elérhető.

Ha nedves- és száraztápokat egyaránt alkalmaznál, egyszerűen csak kövesd etetési útmutatóinkat, hogy az optimális hatás érdekében kutyád biztosan a megfelelő mennyiséget kapja mindkét fajtából.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálkozási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek kutyád speciális táplálkozási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ in Gravy táp teljes értékű és kiegyensúlyozott étrendet biztosít kutyád számára.

Összetétel: Hús és állati származékok, gabonák, növényifehérje-kivonatok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, élesztők, zöldségek, különféle cukrok.

Átlagos beltartalom:
Fehérje: 8%
Zsírtartalom: 5,5%
Nyersrost: 1,1%
Nyershamu: 1,3%
NFE: 4,1%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13