Petosan ujjra húzható fogtisztító kendő

Petosan ujjra húzható fogtisztító kendő

3 200Ft
Betöltés alatt...
Petosan ujjra húzható kendő egyszerűen használható, ezüst ionokkal átitatott fogtisztító, könnyebb szájápolást tesz lehetővé. Könnyű tisztítani, csak öblítsd le a fogtisztítót meleg vízzel és hagyd megszáradni. Az ezüstionok elpusztítják a baktériumokat. A fogtisztító kendő mindennapos használatával megtisztítod a kutyusod fogait a lepedéktől, így meg tudod előzni a fogkő képződést, de legalább le tudod lassítani.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A fogtisztító kendő előnyei:

  • fehérebb fog és frissebb lehelet
  • könnyű használni
  • a mikroszálas rostok elpusztítják a baktériumokat
  • mindennapos fogtísztitásnál 4-6 hétig használható
  • antibakteriális hatás
  • 12000-szer több rostszálat tartalmazz, mint a hagyományos fogkefe.

A fogszuvasodás és fogkő kialakulása, a rossz lehelet kutyáknál és macskáknál gyakori probléma. A lepedék és fogkő képződés, a gyulladt és fájdalmas íny, sajnálatos módon egyre több panaszt okoznak kisállatainknál. Keletkezésénél jelentős szerepet játszanak a nem megfelelő fogmosási szokások, vagy a higiéniás fogápolás teljes elmaradása.  Sokan úgy tartják, hogy ezek az okok az étkezési szokásokra vezethetőek vissza, és így különböző zöldségekkel (répával, zellerrel, almával) próbálják elfedni a tüneteket. Pedig az étkezések után a szájban megfelelő fogmosás nélkül lepedék képződik, mely egy olyan ragadós réteg, amelyet, ha nem távolítunk el, lebontja a fog külső rétegét, így okozva fogszuvasodást, fogínygyulladást vagy akár a fogak elvesztését. A lyukas fogak azért is veszélyesek, mert a kórokozók a sérült területen keresztül bejutnak kutyánk szervezetébe, és a vérárammal utazva szervi problémákat és komoly szövődményeket is okozhatnak. A fogkő, nem egyszerűen egy esztétikai probléma!

Használati útmutató

Húzd a fogtisztitó kendőt mutató ujjadra, a hurkot pedig a középső ujjadra, majd körkörös mozdulatokkal gyengéden dörzsöld kedvenced fogait. Minden használat után mossd ki és hagyd megszáradni. 4-6 hétig használható.

Minden rostszál tartalmaz antibakteriális ezüst ionokat, amely elpusztítja a baktériumokat.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13