Lepd meg kedvencedet egy pompás kutyatállal

Gazdiként biztos tudod, hogy kutyádnak az étkezés jelenti a nap egyik csúcspontját. Így hát miért ne ajándékoznád meg kedvencedet egy pompás kutyatállal? Akár elegáns kivitelű kerámia kutyatálat, fémtálat, állítható magasságú etetőállványt, netán egyéb kapcsolódó kiegészítőket keresel, nálunk minden bizonnyal megtalálod a megfelelő megoldást kedvenced számára.

Szomjas csivava vizet iszik

Legkedveltebb kutyatálaink

Műanyag kutyatálak: A műanyag kutyatálak ideálisak kültéri használatra. Változatos színekben és vidám, hangulatos dizájnban készülnek. Számos közülük karc- és ütésálló, ezért utazáshoz is nagyszerű választást jelentenek. Sokoldalúak és könnyen tisztíthatók, legtöbbjük mosogatógépbe is helyezhető. 

Kerámia kutyatálak: Az Okosgazdi webáruház a hagyományos, hosszú élettartamú, minőségi kerámiából készült etetőtálak széles választékát kínálja. Ezek a kutyatálak elég súlyosak ahhoz, hogy megakadályozzák a padlón való csúszkálást, így még a leglendületesebben táplálkozó kutyák esetében is megfelelő stabilitást biztosítanak, és nem fenyegetnek a fel- illetve kiborulással. 

Fém kutyatálak: A könnyű és kiváló minőségű, jellemzően rozsdamentes acélból készült kutyatál sok szempontból ideális választást jelent. Tartós és higiénikus, könnyen tisztítható, mosogatógépbe is helyezhető, továbbá legtöbbjük alján csúszásgátló gumiréteg található, amely megakadályozza a kutyatál csúszkálását a padlón.

Kutyatálak utazáshoz: Sokat vagy úton kedvenceddel? Webáruházunk testreszabott kínálata révén kutyád útközben történő etetéséhez is kitűnő megoldást biztosít. Az összehajtható változatban kapható szilikon tálak például helytakarékosan tárolhatóak.

Etetőállványok: A praktikus etetőállványok főleg nagyobb kutyák számára ideálisak. Elősegítik a táplálékfelvételt illetve az emésztést, tekintve hogy kényelmesebb, természetesebb testhelyzetben való étkezést tesznek lehetővé kedvenced számára. A legtöbb etetőállvány magassága méretre állítható, így az idősebb vagy ízületi bántalmakban szenvedő kutyák esetében kifejezetten kedvező megoldást jelentenek.

Magas nyakú kutyatálak: Ezek a spániel-tálnak is hívott termékek a hosszú fülű kutyák etetéséhez jelentenek optimális megoldást. A spániel-tál kialakításának köszönhetően a kutyus fülei nem lógnak bele a tálba.

Önetetők: Az öntetőként és önitatóként is használható praktikus, hengeres tálak is megtalálhatóak kínálatunkban.

Automata etetők: Az eledelt önállóan, előre beállítható időpontokban adagoló etető automaták rendszeres étkeztetést biztosítanak kedvenced számára a távollétedben is.

Evéslassító tálak: Használatukkal megakadályozhatod, hogy kutyád gyorsan behabzsolja az ételt. 

Praktikus kiegészítők

Táptartók otthonra és kiránduláshoz: A táptartó dobozok, boxok segítségével az eledelt kényelmesen tárolhatod, tisztán tarthatod. Utazások alkalmával pedig a különböző jutifalat-tartók, a már említett öccsecsukható szilikon tálak vagy pedig a flakonos itatótálak szolgálhatnak praktikus megoldásként.

Tálalátétek: Ha nem akarsz éppen minden etetés után felmosni, akkor a kínálatunkban található tálalátétek nagy segítséget nyújthatnak neked az etető- és itatóhelyek tisztán tartásában.

Tálak cicáknak

Nem feledkeztünk ám el a macskabarátokról sem. Webáruházunkban macskák számára is beszerezhetők a megfelelő, sőt speciálisan „macskás” etető- és itatótálak, továbbá számos egyéb hasznos kelléket is találhatsz itt doromboló kedvencednek.


Hozzászólások (1)

  • Kata

    Nálunk 3 tál van használatban: műanyag etető, fém itató és szilikon útitál :)

    2017. 11. 06. 11:24Válasz a hozzászólónak

    Oszd meg a véleményed!

    Utoljára módosítva: 2024.02.13