Most fekhelyet adunk ajándékba a Happy&Fit Superior hipoallergén kutyatápokhoz

Vásárolj egy hipoallergén Happy&Fit Superior kutyatápot, és mi ajándékba adunk hozzá egy 84 x 52 x 10 cm méretű fekhelyet. Időszakos promóciónk keretében így most itt a remek alkalom megkóstoltatnod kedvenceddel a Németországban készült hipoallergén Happy&Fit Superior tápcsalád valamely csirkehúsmentes eledelét.

Happy&Fit promóció - 84 x 52 x 10 cm méretű fekhely

A friss hús hozzáadásával készült, tápanyagban és gyógynövényekben gazdag, könnyen emészthető, egyben gabona- és gluténmentes Happy&Fit Superior tápok szénhidráttartalmáról az édesburgonya, valamint egyéb zöldségek és gyümölcsök gondoskodnak, amelyek az ízletességhez is nagyban hozzájárulnak. A képviselt magas minőségnek megfelelően, a tápcsalád tagjai háromrétegű, visszazárható csomagolásban kerülnek értékesítésre.

Sőt, a 4 ízben (kacsa, pisztrángvízibivaly+struccbárány ---> [kölyök, illetve felnőtt]) elérhető tápcsalád kacsás változatát 14990 Ft helyett bevezető akciónkban most csak 13490 Ft-ért kínáljuk.

Happy&Fit Superior Grain Free Hypoallergenic kacsahúsos kutyatáp - Akció ---> 9 + 1 kg ajándékba! 1

Ne maradj le erről a remek akcióról, lepd meg kutyusodat egy új fekhellyel! Megrendelésedet következő munkanapi, ingyenes kézbesítéssel küldjük.

Kutyafekhely ajándékba


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!