3 vélemény alapján

Unica Classe Adult All Breed Tuna Sensitive

Az Unica Classe Adult All Breed Tuna Sensitive tonhalas kutyatáp legfőképpen a bőr védelmére fókuszál, megerősítve azt a külső környezeti hatások ellen egy védőréteget képezve. Átlagos fizikai aktivitású, közepes testméretű kutyáknak. Egyedülálló ízélményt nyújt. 25%-os fehérje és 15%-os zsír aránnyal. Biztosítja a megfelelő tápanyag egyensúlyt, így megalkotásakor a megfelelő emésztés mellett az összetevők tökéletes felszívódását kiemelten kezelték. Csirkehúst nem tartalmaz, az elsődleges fehérjeforrást pedig a minőségi tonhal biztosítja, így megfelelő választás lehet csirkeallergiában szenvedő kutyák részére is. Az Unica Class Dog tápokat a mai napig családi tulajdonban maradt olasz Gheda gyártja, amely híres a minőségi alapanyagok használatáról.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A házikedvencek nevelése, a róluk történő gondoskodás és szeretettel való etetésük alapvető kötelezettség minden gazdi számára, akik törődnek szeretett házi kedvencükkel, hiszen ők ma már a család szerves részét képezik. Ez a kötelesség inspirálta az olasz Gheda-t, hogy megalkossák az Unica Classe termékcsaládot. Küldetésük, hogy különleges és időtálló táplálkozási előnyöket biztosítsanak kutyáink számára annak érdekében, hogy jólétük és egészségük látható és megkérdőjelezhetetlen legyen. A cég elkötelezett a különleges és kiváló minőségű állateledelek megalkotásában, és nap mint nap tesznek azért, hogy a legújabb trendeket követve újítsák, tökéletesítsék termékeiket. Vezető szerepe megőrzésének érdekében a Gheda Petfood folyamatosan fektet kutatásba, technológiába és termékfejlesztésbe. Az Unica márka mögött álló Gheda Petfood innovációs képessége, táplálkozásszakértőik tudása és sokéves tapasztalata, a magas termelési technológia és a minőségirányítás garantálja, hogy a házikedvencek és gazdáik igényfejlődését mindig maximálisan képesek követni és kiszolgálni.

classe

Első osztályú ízletesség és élelmiszerbiztonság

Az Unica márka elkötelezett amellett, hogy semmilyen körülmények között nem folyamodik káros praktikákhoz az ízletesség maximalizálása érdekében, mely kutyánk egészségének rovására menne. A termékcsalád kiemelkedő jellemzője az ízletesség és a magas elfogadási arány úgy, hogy mindemellett nem folyamodik mesterséges aromák vagy színezékek hozzáadásához. A tápszemcsék ízjegyei a magas minőségű összetevők és a gyártó sokéves tapasztalattal fejlesztett receptjeinek kombinációjából keletkeznek. 
A termékek tápanyagtartalma "első osztályú", mert mind táplálkozási, mind fiziológiai szempontból jobb összetételt és magasabb minőséget képvisel a piacon kapható szárazeledelek átlagos összetételéhez képest, mely az alábbiakban nyilvánul meg:

 • Az összetevők listáján első helyen minden esetben az állati fehérje áll, legnagyobb arányban ezt tartalmazzák az Unica eledelek. A hús összetevők emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű húsból származnak
 • A Gheda olyan minősített, helyi termelőkkel és beszállítókkal dolgozik együtt, akik biztosítani tudják, hogy a gyárba szállítás rövid ideje alatt a felhasznált alapanyagok nem veszítenek minőségükből, nem mellesleg ez a megoldás a legkevésbé környezetkárosító hatású
 • A felhasznált állati fehérjét minden száraztáp esetében úgy választják ki, hogy az az adott testmérethez, fajtához legjobban illeszkedjen
 • A megszokott gabonafélék alternatívájaként az Unica termékekben gabonaként fehér cirok van, mely a kutya étrendjéhez és igényeihez sokkal közelebb áll, mint az általánosan a szárazeledelekben felhasznált gabonafélék jelenléte fehér szorgombóként
 • Házikedvenceink fiziológiájához, korához, méretéhez és aktivitásához specifikusan kiválasztott összetevők és tápanyagok felhasználása
 • GMO-mentes összetevők
 • Az Unica Classe termékek teljes termelési és gyártási folyamatai 100%-ban Olaszországban történnek a legszigorúbb ellenőrzés és szabályozás mellett

Az Unica Classe eledelek igazodnak a kutya különböző életszakaszainak igényeihez

Az életkörülményekhez való alkalmazkodás azt jelenti, hogy a kutya különböző életszakaszait jellemző fiziológiai állapotok és igények állnak az első helyen az eledeltípusok megalkotása során: a növekedési fázistól a felnőttkoron át egészen az időskorig. Minden életszakasz más és más okból igényes különleges figyelmet - mindemellett még a kutya fizikai aktivitásához is fontos igazodni:

 • Növekedési szakasz: ennek során elengedhetetlen, hogy mérettől függetlenül minden kölyökkutya megkapja a szükséges tápanyagokat, hiszen csak így biztosítható a megfelelő testméret, testfelépítés és a szervrendszerek kifogástalan fejlődése és egészsége.
 • Aktív szakasz: a felnőtt kutyáknak magas energiaszintjükből kifolyólag általában megnövekedett táplálkozási igényük is van annak érdekében, hogy fenntartsák magas teljesítőképességüket. Ez pedig kifejezetten a fizikai állóképesség és izommunka elősegítéséhez szükséges specifikus tápanyagok megemelt mennyiségét igényli.
 • Fenntartó szakasz: a felnőttkor elérésével egy olyan kutyának, amelynek nincsenek különleges igényei (pl. extrém fizikai aktivitás), fontos fenntartani a stabil testsúlyt és magas izomtónust, így fontos megtalálni a tökéletes egyensúlyt az ebben az életszakaszban szükséges tápanyagok közt.
 • Időskori szakasz: az idősebb kutyák esetében előfordulhat, hogy változtatásra van szükség etetésükben. Sok esetben például hajlamosak lesznek a testtömeg-felhalmozásra, ez a hízás pedig számos fiziológiai tényezőhöz köthető - fontos, hogy ebben az életszakaszban is a megváltozott igényeikre szabott eledelt fogyasszák
Részletes termékinformációk

Összetétel:  Szárított állati fehérje (ebből tonhal 21%*), búzadara, kukorica, fioretto kukoricaliszt, állati zsír, fehér cirok, kukoricaglutén, halolaj** (2,5%), hidrolizált állati fehérje, szentjánoskenyérliszt, élesztőtermékek.

*7% dehidratált tonhalnak felel meg,**Esszenciális tengeri Omega 3 forrás (EPA+DHA).

Csirkehúst nem tartalmaz!

Az Unica Classe Adult All Breed Tuna Sensitive a legalacsonyabb glikémiás indexű gabonafélét, a fehér cirokot tartalmazza a glükózterhelés csökkentése érdekében.

Analitikai összetétel:

 • Nyersfehérje 25,00%;
 • nyersrost 2,80%;
 • nyerszsír 15,00%;
 • nyershamu 7,50%.

Unica Classe Adult All Breed Tuna Sensitive etetési útmutató: Fontos megjegyezni, hogy kutyafajtánként eltérő lehet a kutya egyedi beviteli igénye, illetve az is nagyban befolyásolja a megfelelő napi adagot, hogy mennyit mozog az állat. Ajánljuk, hogy elsőként a táblázatban szereplő adatokból indulj ki, majd figyeld meg hogyan változik kutyád állapota, megjelenése. Ha szükséges bátran módosíts a napi adagon. Az útmutató segítségével azt is könnyen ki tudjuk számolni, hogy egy zsák meddig is lesz elég kedvencünk számára. Érdemes pár nappal előtte időzíteni a következő zsák rendelését, hogy biztosan ne maradjunk étel nélkül négylábú kedvencünk.

uc sensitive etetes

A táblázatban megadott mennyiségek csak iránymutatásul szolgálnak. Mindig vedd figyelembe kutyád egyéni szükségleteit és életmódját.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (3)


Utoljára módosítva: 2024.02.13