10% Flatazor árkedvezmény minden nap, amikor magyar aranyérem születik Tokióban

Frissítés: Ezeken a napokon született magyar aranyérem, tehát ezeken a naptári napokon jár az extra 10% kedvezmény.

  • 2021.07.24., szombat - Szilágyi Áron kardvívó, aranyérmes
  • 2021.07.28., szerda - Milák Kristóf úszó, 200 m pillangó, aranyérmes
  • 2021.08.03., kedd - Kopasz Bálint kajakos, K-1 1000 méter, aranyérmes
  • 2021.08.03., kedd - Lőrincz Tamás birkozó, 77 kg kötöttfogás, aranyérmes
  • 2021.08.05., csütörtök - Tótka Sándor kajakos, K-1 200 méter, aranyérmes
  • 2021.08.07., szombat - Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna, Bodonyi Dóra női kajakosok, K-4 500 m, aranyérem

Szurkoljunk együtt a magyar aranyakért Tokióban! Olimpiai promóciónk keretében minden olyan naptári napon*, amikor a magyar sportolók aranyérmet szereznek Tokióban, a Flatazor tápokra 10% kedvezményt adunk.

Tokió Olimpia - Flatazor promóció

Így írjuk jóvá a kedvezményt

Ezt a 10% olimpiai kedvezményt MANUÁLISAN ÍRJUK JÓVÁ és minden egyéb Flatazor kedvezményen felül pluszban értendő. A további Flatazor kedvezményeinket illetően lásd a lentebbi felsorolást.

Tehát, a megrendelni kívánt Flatazor termékek mellett, a kosárban, illetve a rendelésed leadását követően kiküldött automatikus rendelést visszaigazoló emailünkben az olimpiai árkedvezmény még nem jelenik meg, de a kiszállítás időpontjáról tájékoztató emailben, illetve a számlán már jóváírva láthatod majd a plusz 10% kedvezményt.

Egyéb tudnivalók:

  • Amennyiben online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással egyenlíted ki a számlát, akkor az 10%-os árkedvezményt automatikusan visszautaljuk.
  • Amennyiben az árkedvezmény az ingyenes szállítási limit alá vinné a rendelésed összértékét, ez a kiszállítás feltételeit nem változtatja meg, ugyanúgy ingyenes szállítással kerül kézbesítésre a csomagod.
  • *Naptári nap alatt a magyar idő szerinti naptári napot értjük, 0:00-24:00 óra között.

További Flatazor promócióink

Flatazor Prestige extra töltősúlyos zsákok:

Flatazor Prestige extra töltősúlyos zsákok

Flatazor Pure Life extra töltősúlyos zsákok:

Flatazor árakció és ajándék táptartó promócióink:

Ezt érdemes tudnod a Flatazor tápokról

Nálunk a Flatazor kutya- és macskatápok teljes kínálatát eléred. Az általunk forgalmazott Flatazor kutyatápok között nem csak a klasszikus száraztápok (Elite és Prestige tápsorok), hanem speciális összetételű hipoallergén, egyben hiperemészthető eleségek is találhatók (Pure Life és Protect tápsorok), amelyek tökéletesen megfelelnek még a legérzékenyebb gyomrú, allergiás problémákra hajlamos kutyusok számára is.

A termékkínálatunkban a cicák számára készült száraztápok között kismacskáknak, felnőtt állatoknak, ivartalanított cicáknak, érzékeny emésztő szervrendszerű macskáknak és húgyúti megbetegedésekre hajlamos macskafajtáknak megfelelő eleségeket is találsz, szintén különböző minőségi szinten (Crocktail, Pure Life és Protect).

Bármilyen életkorú, fajtájú, aktivitási szintű, vagy egészségi állapotú is legyen a hűséges négylábú barátod, vagy a doromboló kedvenced, a Flatazor márkájú termékek között biztos, hogy találsz majd számára minden szempontból megfelelő tápot.

Tokiói olimpia

Éremlatolgatások a magyar sajtóból:

Olimpiai program:


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13