1 vélemény és 1 kérdőíves értékelés alapján

Pro-Nutrition Prestige Puppy Mini with Pork

9 490 6 643 Ft
KosárbaBetöltés alatt...

A Pro-Nutrition Prestige Puppy Mini Pork (régebben Flatazor Prestige Puppy Mini) egy kölyök és vemhes vagy szoptatás után lévő kisméretű felnőtt kutyák számára készült szárazeledel. A kutyák legfontosabb életszakasza a kölyökkor mely a táplálás szempontjából is meghatározó. A kistestű kutyák fejlődése jóval gyorsabb, mint nagytestű társaiké, ezért nagyobb mennyiségű energiabevitelre van szükségük. A krokettek mérete igazodik a kutya méretéhez. E-vitamint, C-vitamint és szelént tartalmaz, melyek kiválló antioxidánsok, ezek beépülését az élesztőkivonat segíti, így erősítve a kutya immunrendszerét. A gondosan válogatott összetevők hozzájárulnak a megfelelő energia mennyiség, kalcium és foszfor beviteléhez, melyek elengedhetetlenek az optimális fejlődéshez. Részben hidrolizált fehérjével készül, ami kevésbé allergizál. Probiotikumok mellett prebiotikumokat is tartalmaz.

A megújult Pro-Nutrition Prestige tápok ízvilágát már a sertéshús és sertészsír határozza meg, amit a kutyák nagyon szeretnek.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Pro-Nutrition Prestige Puppy Mini with Pork

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

Prestige slide

Pro-Nutrition Prestige kutyatápok

A Pro-Nutrition egy kutya- és macskaeledeleket gyártó családias francia vállalkozás Bretagne-ból, amely mélyen elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. 

 • Minden Pro-Nutrition táp Bretagne-ban készül, egyetlen gyárban, ami kizárólag kutyatápokat és macskaeledeleket gyárt.
 • Nyersanyagait ahol csak lehetséges helyi forrásokból szerzi be, csökkentve az ökológiai lábnyomát. 
 • Elkötelezett az energiatakarékossági politika mellett (ISO50001 tanúsítvány).

A Flatazor kutyatápokban minden megtalálható, amire csak szüksége lehet kedvencednek. Kortól, egészségtől és érzékenységtől függetlenül! A főbb tápsorok a következők:

Mit nyújtanak a Pro-Nutrition Prestige kutyatápok?

 • Kizárólag természetes forrásból származó, magas minőséget képviselő hozzávalókból készülnek.
 • Exkluzív, szabadalmaztatott, ún. Enterococcus faecium probiotikumokat, élő mikroorganizmusokat tartalmaznak, az egészséges emésztés támogatásáért.
 • Innovatív ún. hidegkeverési eljárásuk révén a Pro-Nutrition tápok vitamintartalma magasabb, mint a legtöbb hagyományos eljárással készült tápé.
 • Olyan biogiailag aktív, tengeri eredetű összetevőket - így Omega 3 zsírsavakat, aminosavakat és biopeptideket - tartalmaznak, amelyek nagyban hozzájárulnak kutyánk egészségének és optimális táplálási egyensúlyának biztosításában.
 • Kutya testméretéhez, korához, valamint egyéb jellemzőjéhez igazított optimális szemcseméret (illetve állag), ami hozzájárul az ínyek és a fogak egészségének megőrzéséhez, valamint szintén segít a megőrízni a kutya optimális testsúlyát, mivel előbb jelentkezik nála a jóllakottság érzet.

Kistestű kutyáknak

Teljesértékú Pro-Nutrition Prestige szárazeledelek kistestű kutyafajták részére 3 és 8 kg-os kiszerelésekben. Kedvezményes 2 x 8 kg-os ajánlatot is találsz az Okosgazdi webshopban.

Prestige Mini


Közepes (~ normál) testméretű kutyáknak

Teljesértékű Pro-Nutrition Prestige szárazeledelek normál testméretű kutyafajták részére 3, 12 és 15 kg-os kiszerelésekben. Kedvezményes 2 x 12 kg-os és 2 x 15 kg-os ajánlatot is találsz webáruházunkban.

Névtelen terv (1)

 • Pro-Nutrition Prestige Puppy Maxi Pork ---> Normál testméretű kölyköknek és szuka kutyáknak a vemhesség végén, vagy a szoptatás alatt. Magasabb energiatartalommal, valamint természetes antioxidánsokat tartalmaz, ami elősegíti a könnyebb emésztést és a kölyökkutyák immunrendszerét is erősíti.
 • Pro-Nutrition Prestige Adult Medium Pork ---> Teljesértékű eledel normál testméretű kutyafajták felnőtt egyedeinek.
 • Pro-Nutrition Prestige Adult 7+ Medium Pork ---> Teljesértékű eledel normál testméretű kutyafajták idősebb egyedeinek adekvált táplálására. Optimalis fehérjebevitelt biztosít, ami segíti az izomtömeg fenntartását a máj és a vesék túlterhelése nélkül. A hozzáadott sörélesztő megfelelően szabályozza az emésztési folyamatokat.

Teljesértékű Pro-Nutrition Prestige szárazeledelek normál testméretű kutyafajták részére, speciális igények esetén (hízási hajlam, bőr- és szőrproblémák, tápérzékenység, magasabb aktivitás). 3, 12 és 15 kg-os kiszerelésekben. Ajánljuk figyelmedbe kedvezményes 2 x 12 kg-os és 2 x 15 kg-os ajánlatainkat.

Névtelen terv (2)

Nagytestű kutyáknak

Ezen nagytestű fajtáknak készült eledelek közös jellemzője, hogy az eledelhez hozzáadott kondroitin és glükozamin hozzájárul a megfelelő csontozat és egészséges porcok kialakulásához, illetve megőrzéséhez. Szintén közös jellemző az átlagosnál nagyobb krokettméret, ami biztosítja az ideális rágást és segít megelőzni egyes emésztési problémákat. Ezen tápok 3 és 15 kg-os kiszerelésekben érhetőek, de 2 x 15 kg-os kedvezményes ajánlatot is találsz kínálatunkban.

Névtelen terv (3)

 • Pro-Nutrition Prestige Puppy Maxi Pork ---> Növekedésben lévő nagy testméretű kutyafajták részére. Az eledel összetevői és formája, állaga révén hozzájárul, hogy a fejlődésben lévő kutya csontozata és emésztő rendszere megfelelően fejlődjön ki. Magasabb energiatartalommal.
 • Pro-Nutrition Prestige Adult Maxi Pork ---> Teljesértékű szárazeledel nagy testméretű kutyafajták számára.
Részletes termékinformációk

Összetevők: Dehidratált állati fehérjék 27% (kacsa, sertéshús). Kukorica. Rizs. Sertészsír. Almarostok. Dehidratált hal. Lenmag. Állati fehérje-hidrolizátumok. Sörélesztő. Kókuszolaj (1%). Tojás. Halolaj (0,5%). Hal autolizátumok (0,4%). Útifű maghéj. Tengeri só. Frukto- oligoszacharidok. Élesztőkivonatok (0,04%) (Saccharomyces cerevisiae, Ciberlindera Jadini). Enterococcus faecium (4b1707) (probiotikumok). Vitaminok és nyomelemek.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


  Vendég (#26ADB7)  -  2023. 10. 14. 07:05

  Számomra fontos, hogy jó minőségű, megbízható terméket vásárolják kutyámnak. A Pro-Nutrition Perstige tápok teljes értékkel hozzájárulnak kedvencem egészséges fejlődéshez. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm az Okosgazdinak, hogy számos akciókkal még kedvezményesebben tudok vásárolni.

Vásárlóink válaszolták a termék értékelő kérdőívre (1)


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Több alkalommal vásároltam már.

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Ajánlás alapján vásároltam.

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Törpe spicc

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

5 hónapos

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

2 és fél hónapos kora óta.

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen, megfelelő

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Háromszor kap és az utasításokat követem.

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Tenyésztőm ajánlásra vásároltam, mivel ebben a készítményben minden benne van, amire a kiskutyámnak szükség van.

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Minden tekintetben pozitív változásokat érzékelek, az alább felsoroltak közül.

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Azt gondolom, hogy teljes értékű táp, viszont más jutalom falatokkal is kiegészítem táplálását.

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Teljesmértékkel elégedett vagyok.

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Nem vagyok szakértő ebben, viszont azt látom, hogy jó állagú és kellemes illatú a táp.

Hogy látod, ízlik a Pro-Nutrition Prestige Puppy Mini with Pork a kutyádnak?

Igen, nagyon ízlik neki.

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Nem tudok róla sokat mondani, hiszen a kezdetektől ezzel etetem a kutyám.

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Árértékben jónak találom. A többi termékhez képest ugyanolyan árakban mozog. A minőség szerintem nagyon jó.

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Teljesmértékben elégedett vagyok.

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Vásárolok mindenképpen.

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Igen, már ajánlottam.

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Egyenlőre más tápot nem tervezek kipróbálni.

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Minden tekintetben csak ajánlani tudom kölyök kutyák számára.

Vendég (#267FC7)
Korábbi vásárló